Scrum & Agile Trainingen

Scrum Academy biedt een compleet pakket aan Scrum & Agile cursussen, opleidingen en trainingen. De trainingen zijn individueel te volgen in Amsterdam. We kunnen ook groepstrainingen in-company geven. We geven de training dan bij uw bedrijf en passen de inhoud aan voor jouw specifieke situatie.

Essentiële trainingen

voor jezelf Voor iedereen die start met Scrum en Agile. Of wil kennis maken met deze werkwijze. Beginnen als Scrum Master, Product Owner of Agile Coach? Bij Scrum Academy helpen we je met deze trainingen snel op weg. We hebben ook maatwerk trainingen voor complete teams in jouw organisatie. Zo start je als team van een solide basis met je nieuwe Agile en Scrum werkwijze.

Bekijk alle Essentiële trainingen

Verdiepende trainingen

voor teams Voor teams en organisaties die willen doorgroeien in hun Agile Transitie. Agile is opgestart, maar het echte vliegwieleffect blijft nog uit. Je teams of je organisatie hebben nog coaching nodig om de transitie volledig te omarmen. De verdiepende trainingen bij Scrum Academy geven hier praktische werkvormen en handvatten voor.

Bekijk alle Verdiepende trainingen

Agile management

voor organisaties Agile is opgestart, maar het echte vliegwieleffect blijft nog uit. Je teams of je organisatie hebben nog coaching nodig om de transitie volledig te omarmen. De verdiepende trainingen bij Scrum Academy geven hier praktische werkvormen en handvatten voor. De rol van het management verandert drastisch bij een Agile organisatie. Grip houden op een Agile organisatie vergt een nieuwe mindset. Met deze mindset help je je mensen om het maximale uit zichzelf te halen. De Scrum & Agile trainingen voor het middle- en topmanagement geven praktische handvatten. Bij Scrum Academy ga je aan de slag met je eigen case en verken je je nieuwe rol. Je groeit als Agile Leider en haalt zo maximaal resultaat uit je organisatie met minimale inspanning.

Bekijk alle Agile management

Coaching & Consultancy

Wij geven niet alleen training in Agile en Scrum, maar kunnen ook jouw team, gehele afdeling of organisatie begeleiden in de Agile transitie. Gedurende een korte periode trekken wij gezamenlijk op in de transitie. We brengen extra kennis over Design Thinking, Lean Innovation, Coaching, Scrum en Agile Management waar nodig. We streven er altijd naar om onszelf zo snel mogelijk overbodig te maken. Met Scrum Academy maak je jouw organisatie Agile.

Bekijk alle Coaching & Consultancy