Scrum & Agile Trainingen

Scrum Academy biedt een compleet pakket aan Scrum & Agile cursussen, opleidingen en trainingen. Training Scrum Master? Training Product Owner? De trainingen zijn individueel te volgen op onze Academy in Amsterdam, maar zijn ook als incompany groepstraining inzetbaar. Jij traint dan met jouw team in jullie eigen professionele omgeving en wij passen de inhoud aan voor de specifieke situatie.

Training Scrum Master en Agile Coach

Vergroot de Agile mindset Voor Scrum Masters en Agile Coaches die de teamdynamiek en de organisatie een Agile boost willen geven. Beginnen of doorgroeien met een training Scrum Master of Agile Coach? Bij Scrum Academy helpen we je met deze trainingen snel en effectief op weg. We hebben ook maatwerk trainingen voor complete teams in jouw organisatie. Zo start je als team met de solide basis van jullie nieuwe Agile en Scrum werkwijze.

Bekijk alle Training Scrum Master en Agile Coach

Training Product Owner

Innoveer sneller en beter Voor Product Owners die starten of op zoek zijn naar verdieping. Agile is opgestart, maar nu is het tijd voor dat echte vliegwieleffect. Laat je teams of je organisatie de Agile transitie volledig omarmen met de training Product Owner van Scrum Academy. De verdiepende trainingen geven je nog meer praktische werkvormen en effectieve tools.

Bekijk alle Training Product Owner

Training Incompany

Bij jouw op locatie met jouw praktijk Fysieke of Online Agile en Scrum coaching én trainingen. Zowel voor startende Scrum Masters en Product Owners, als ook voor Agile Coaches en teams. Op locatie staat jouw case centraal. Fysieke of Online Agile en Scrum coaching én trainingen. Zowel voor startende Scrum Masters en Product Owners, alsook voor Agile Coaches en teams. 

Bekijk alle Training Incompany

Agile management

voor managers en leiders Agile is opgestart. Jouw teams of organisatie hebben coaching nodig om de transitie volledig te omarmen. De verdiepende trainingen bij Scrum Academy geven hier praktische en interactieve werkvormen voor. Dat is Agile management.  Grip houden op een Agile organisatie vergt een nieuwe mindset. Een mindset waarmee jij en je mensen het maximale uit zichzelf gaan halen. De rol van het management verandert daarvoor drastisch bij een Agile organisatie. De Scrum & Agile trainingen voor het middle- en topmanagement geven je alle praktische handvatten. Bij Scrum Academy ga je aan de slag met je eigen case en verken je je nieuwe rol. Je groeit als Agile Leider en haalt met minimale inspanning, maximaal resultaat uit je organisatie.

Bekijk alle Agile management