Scrum & Agile Trainingen

Scrum Academy biedt een compleet pakket aan Scrum & Agile cursussen, opleidingen en trainingen. De trainingen zijn individueel te volgen op onze Academy in Amsterdam, maar zijn ook als incompany groepstraining inzetbaar. Jij traint dan met jouw team in jullie eigen professionele omgeving en wij passen de inhoud aan voor de specifieke situatie.

Online trainingen

voor jou en voor teams Online Agile en Scrum trainingen. Zowel voor startende Scrum Masters en Product Owners, alsook voor Agile Coaches en teams. Individueel te volgens via onze Virtual Classrooms en ook met jouw gehele team, online. Je wilt online een Agile training volgen. Dat kan individueel via onze Virtual Classrooms, maar ook met je gehele team. Met een online training gaan we ook inhoudelijk diep in op de uitdagingen van teams die op afstand met elkaar samenwerken.

Bekijk alle Online trainingen

Essentiële trainingen

voor een vliegende start Voor iedereen die start met Scrum en Agile. Of wil kennis maken met deze werkwijze. Beginnen als Scrum Master, Product Owner of Agile Coach? Bij Scrum Academy helpen we je met deze trainingen snel en effectief op weg. We hebben ook maatwerk trainingen voor complete teams in jouw organisatie. Zo start je als team met de solide basis van jullie nieuwe Agile en Scrum werkwijze.

Bekijk alle Essentiële trainingen

Verdiepende trainingen

voor de volgende stap Voor teams en organisaties die willen doorgroeien in hun Agile Transitie. Agile is opgestart, maar nu is het tijd voor dat echte vliegwieleffect. Laat je teams of je organisatie de Agile transitie volledig omarmen met de verdiepende trainingen van Scrum Academy. De verdiepende trainingen geven je nog meer praktische werkvormen, effectieve tools en hands-on handvatten.

Bekijk alle Verdiepende trainingen

Agile management

voor managers en leiders Agile is opgestart, maar het echte vliegwieleffect blijft nog uit. Je teams of je organisatie hebben nog coaching nodig om de transitie volledig te omarmen. De verdiepende trainingen bij Scrum Academy geven hier praktische werkvormen en handvatten voor. Grip houden op een Agile organisatie vergt een nieuwe mindset. Een mindset waarmee jij en je mensen het maximale uit zichzelf gaan halen. De rol van het management verandert daarvoor drastisch bij een Agile organisatie. De Scrum & Agile trainingen voor het middle- en topmanagement geven je alle praktische handvatten. Bij Scrum Academy ga je aan de slag met je eigen case en verken je je nieuwe rol. Je groeit als Agile Leider en haalt met minimale inspanning, maximaal resultaat uit je organisatie.

Bekijk alle Agile management