Scrum & Agile Trainingen

Get Agile! Tijd voor interactieve trainingen waar je energie van krijgt. Voor Scrum Masters, Product Owners en Agile Coaches die net starten of zich verder willen verdiepen. De trainingen op locatie zijn individueel te volgen op onze Academy in Amsterdam, maar zijn ook als incompany groepstraining of online inzetbaar. 

Scrum Master en Agile Coach trainingen

Vergroot de Agile mindset Voor Scrum Masters en Agile Coaches die de teamdynamiek en de organisatie een Agile boost willen geven. Beginnen of doorgroeien met een training Scrum Master of Agile Coach? Bij Scrum Academy helpen we je met deze trainingen snel en effectief op weg. We hebben ook maatwerk trainingen voor complete teams in jouw organisatie. Zo start je als team met de solide basis van jullie nieuwe Agile en Scrum werkwijze.

Bekijk alle Scrum Master en Agile Coach trainingen

Training Product Owner

Laat je product of dienst groeien Voor Product Owners die starten of op zoek zijn naar verdieping. Agile is opgestart, maar nu is het tijd voor dat echte vliegwieleffect. Laat je teams of je organisatie de Agile transitie volledig omarmen met de training Product Owner van Scrum Academy. De verdiepende trainingen geven je nog meer praktische werkvormen en effectieve tools.

Bekijk alle Training Product Owner

In-company trainingen

Bij jou op locatie met jouw praktijk Fysieke of Online Agile en Scrum coaching én trainingen. Zowel voor startende Scrum Masters en Product Owners, als ook voor Agile Coaches en teams. Op locatie staat jouw case centraal. Of je Agile wilt starten, herpakken of verdiepen: onze incompany coaching en trainingen zijn toegespitst op jouw bedrijf én jouw mensen.

Bekijk alle In-company trainingen

Agile Leiderschap

Voor het aanvoeren van gemotiveerde teams Je hebt basiskennis van Scrum, maar je mist praktische handvatten om je Agile teams naar het volgende niveau te brengen in je organisatie.  Ontwikkel jezelf door als gevorderde Product Owner, Scrum Master of Agile Business Owner. Je groeit als Agile Leider en haalt met minimale inspanning, maximaal resultaat uit je teams.

Bekijk alle Agile Leiderschap