Marieke Morsch

Trainer & Coach

“Assumption is the mother of all fuck ups.”

Neem contact op

Als Design Thinker en Innovatie coach staat Marieke aan de wieg van innovaties. Met een brede ervaring met verschillende afdelingen en organisaties, geeft ze advies rondom allerhande uitdagingen. Tijdens strategische sessies combineert ze informatie over de gebruiker met de bedrijfsdoelstellingen of uitdagingen. Marieke gebruikt daarbij bekende methodes en geeft daar haar eigen draai aan.

Ik activeer bedrijven of afdelingen graag in de juiste richting naar hun doelstellingen in een rol als;
– Innovatie coach
– Digitaal Strateeg
– Facilitator
– Trainer
Door mijn enorm brede ervaring met verschillende afdelingen en organisaties, begrijp ik snel wat er speelt en kan ik kansen goed in kaart brengen. Bijvoorbeeld op het vlak van creëren of verbeteren van digitale producten of diensten of user facing digitale transformaties binnen een organisatie. Ik faciliteer graag strategische sessies en workshops en help je zo te groeien, daar krijg ik energie van! Ik pak ook graag door in het implementeren van digitale transities binnen de organisatie. Ik ben de brug tussen stakeholders, gebruikers en ontwikkelaars.

Ik werk graag voor een innovatief bedrijf. Een bedrijf waarin digitalisering belangrijk is. Waar samen gewerkt wordt aan meer succes en waar de klant centraal gezet wordt. Met een enthousiaste en gedreven sfeer. Professioneel, maar met ruimte voor gezelligheid. Work hard, play hard!

Cases van Marieke Morsch

Case | CASE: Verdiepend coachingstraject voor Product Owners bij ONVZ

door | 28 november 2022

ONVZ is volop in ontwikkeling als eersteklas zorgverzekeringsmaatschappij. Dat moet ook wel in deze zeer competitieve markt. Wendbaarheid is daarom van groot belang om goed aan de behoeften van de markt en de klant te voldoen. Daar past een Agile manier van werken bij. ONVZ heeft al flinke stappen gemaakt in de Agile transitie. Maar […]

coachingstraject voor Product Owners bij ONVZ

Trainingen met Marieke Morsch?