Summer School: Agile trainingen in de zomer

Eindelijk weer lekker op vakantie deze zomer!? Plannen al gemaakt, reis al geboekt? Lekker. Maar gun jezelf naast die ontspanning, ook een kennisboost, een kickstart. Natuurlijk niet door een stoffige powerpoint training in een systeemplafondkamertje te boeken, daar zit je logischerwijs niet op te wachten. Maar wel door jezelf een super interactieve Agile Summer School training op een inspirerende locatie in Amsterdam cadeau te doen. Zet de volgende stap als Product Owner, Scrum Master of Agile Coach. Wanneer precies?

De Summer School trainingen zijn inhoudelijk natuurlijk even sterk als onze reguliere trainingen, maar dan nét even wat zomerser en relaxter ingericht. Over de zomer gesproken: het ideale moment om even (niet volledig) stil te staan, te kiezen voor ontwikkeling en met een passende Agile training een voorsprong te nemen op je concullega’s. Verzeker jezelf van die kickstart!

Waarom zou je Agile trainingen in de zomer volgen?

Daar kunnen we best een goed antwoord op geven. Want door een Agile training in de zomerperiode te volgen, kies je voor het ideale moment om te werken aan je professionele ontwikkeling. Waarom de zomerperiode zo’n geschikte tijd is? Vaak heb je meer tijd en ruimte. In je agenda, maar ook in je hoofd. Die tijd en ruimte investeer je dus optimaal in het verbeteren van je skills. En met al die nieuwe tools die je meekrijgt, ben je nog beter ‘uitgerust’ als je straks weer met je team aan de slag gaat.

Welke training kan je volgen deze zomer?

maar natuurlijk ook…

Wil je ons alvast wat beter leren kennen? En kennismaken met hoe wij tegen Agile werken aankijken? Download dan hier ons manifest ‘High Impact. Happy Teams.’

Ook een Agile training in de zomer volgen?