online scrum training

9 Redenen om jouw Online Training in een Virtual Classroom te doen!

Scrum Academy geeft sinds kort ook online trainingen in een Virtual Classroom. Dit is een perfecte oplossing voor iemand die op afstand de training wil volgen. Je krijgt precies dezelfde leerervaring en je bent in staat om trainers en andere deelnemers te volgen op afstand. Live communicatie, waanzinnig!

De volgende trainingen zijn online te volgen: 

En binnenkort volgt ook de Agile Coach Opleiding.

Virtual betekent online en classroom betekent natuurlijk klaslokaal. Open je computer, klik, log in en je bent in de online lesomgeving. Simpel! Zodra jouw trainer online is, start de online training en kunnen alle deelnemers elkaar horen, zien en spreken. 

Indien nodig helpen we je vooraf met de setup, zodat je direct uit de startblokken kan en niet eerst nog met de techniek hoeft te stoeien.

Overweeg jij in een Virtual Classroom een online training te volgen? Bekijk hier 9 redenen om jouw online training te volgen in één van onze Virtual Classrooms:

1. Juist deze tijden zorgen ervoor dat we onderlinge samenwerkingen opnieuw moeten uitvinden. Agile werken zorgt voor houvast en nieuwe inzichten in tijden die veranderlijk zijn. En dat is zeker nu erg belangrijk.

2. Heb je een computer en een internetverbinding? Klaar. Doe kennis op vanuit huis, kantoor of waar je je ook bevindt. Volg de online training in je eigen comfortabele sfeer. Je bent niet plaatsgebonden, maar juist ontzettend flexibel.

“Miro en Zoom werken erg goed tijdens de online trainingen”

3. Je hoeft niet ver te reizen met het openbaar vervoer en ook de auto kan je voor de deur laten staan. Je bespaart veel tijd, geld en reis- en verblijfskosten. You are good to go!

Agile Scrum banner

4. Het zijn dezelfde trainers die de training geven. Geen bandje, geen stem zonder beeld, maar echte mensen die jou verder helpen in een professioneel vormgegeven Virtual Classroom. De Scrum Academy trainer is geen junior, maar een senior met kilometers aan Agile ervaring. 

“De trainers zijn echte vakmensen. Kennis van zaken en goed voorbereid”

5. De Virtual Classroom ziet er mooi uit. Je leert Agile werken in een professionele online setting.

6. Het is lekker interactief en beweeglijk. De trainingen zitten vol met diverse werkvormen en het gebruik van allerlei online tools. Je blijft in beweging in plaats van dat je continu aan je stoel gelijmd zit.

7. De online tools die je leert gebruiken, zorgen dat je op afstand structuur kan aanbrengen. Binnen jouw organisatie en/of team. Dit zijn hele toegankelijke en innovatieve tools waarmee je echt verder komt.

8. Ben je ziek of kan je er onverhoopt toch niet bij zijn? Het handige aan een Virtual Classroom training is dat het kan worden opgenomen. Zo hoef je nooit wat te missen en kan iemand de training altijd nog een keer bekijken.

9. De online trainingen van Scrum Academy leveren hetzelfde resultaat als een klassikale training. Kleine groepen en de beste trainers van Nederland, dat werkt fantastisch!

Heb jij de komende weken gaten in je agenda? Maak daar gebruik van en kies voor een online training in een Virtual Classroom.