Essentiële trainingen

voor een vliegende start

Voor iedereen die start met Scrum en Agile. Of wil kennis maken met deze werkwijze.

Beginnen als Scrum Master, Product Owner of Agile Coach? Bij Scrum Academy helpen we je met deze trainingen snel op weg. We hebben ook maatwerk trainingen voor complete teams in jouw organisatie. Zo start je als team van een solide basis met je nieuwe Agile en Scrum werkwijze.

Scrum Master Training

Leer in de Scrum Master training hoe je agile teams helpt met het toepassen van Scrum en hoe je zorgt voor een mindset van continu verbeteren, snel leveren en leren binnen deze teams.

Eerstvolgende: 13 & 14 februari 2020 - Bekijk alle data

Product Owner Training

Je leert hoe je het maximale uit Scrum kan halen door je team te inspireren en inhoudelijk te sturen. Voor beginnende product owners die hun PSPO certificaat willen halen.

Eerstvolgende: 20 & 21 februari 2020 - Bekijk alle data

Agile en Scrum Team Training (incompany only)

Ontdek op een interactieve manier in 1 dag wat Agile en Scrum voor jouw team kan betekenen. Uit te breiden naar behoefte.

Incompany Agile & Scrum trainingen

Wil je een heel team trainen in de kneepjes van Agile? Dan is een Agile en Scrum incompany training precies wat je zoekt. Bekijk hier de 4 mogelijkheden hoe we kunnen samenwerken.

Agile en Scrum Lego Game (incompany only)

Ontdek als team hoe Agile en Scrum werkt met deze interactieve Lego Game. Ideaal als eerste kennismaking wendbaar werken én als teambuilding.