Essentiële trainingen

voor een vliegende start

Voor iedereen die start met Scrum en Agile. Of wil kennis maken met deze werkwijze.

Beginnen als Scrum Master, Product Owner of Agile Coach? Bij Scrum Academy helpen we je met deze trainingen snel en effectief op weg. We hebben ook maatwerk trainingen voor complete teams in jouw organisatie. Zo start je als team met de solide basis van jullie nieuwe Agile en Scrum werkwijze.

Scrum Master Training

Leer in de Scrum Master training hoe je Agile teams helpt met het toepassen van Scrum en hoe je zorgt voor een mindset van continu verbeteren, snel leveren en blijven leren.

Eerstvolgende: 12 & 13 maart 2020 - Bekijk alle data

Product Owner Training

Haal het maximale uit Scrum door jouw team te inspireren en inhoudelijk te sturen. De perfecte training voor beginnende Product Owners die hun PSPO certificaat willen halen.

Eerstvolgende: 19 & 20 maart 2020 - Bekijk alle data

Agile en Scrum Team Training (incompany only)

Ontdek op een interactieve manier in 1 dag wat Agile en Scrum voor jouw team kunnen betekenen. Let op: volledig uit te breiden naar behoefte.

Incompany Agile & Scrum trainingen

Wil je een heel team trainen in de kunst van Agile? Dan is een Agile en Scrum incompany training precies wat je zoekt. Bekijk hier de 4 mogelijkheden voor een training in de vertrouwde zakelijke omgeving.

Agile en Scrum Lego Game (incompany only)

Ontdek als team hoe Agile en Scrum werkt met deze interactieve Lego Game. Ideaal als eerste kennismaking met wendbaar werken én top voor de teambuilding.