Agile Scrum trainingen

Start 2021 met jouw Agile transitie en versnelling

Het nieuwe jaar is daar. De kurk is van de fles. Tijd om te blijven knallen en nieuwe hoogtes te bereiken. Stonden we in 2020 even stil en wilden we vooral zo goed mogelijk anticiperen, in 2021 kies je weer voor vooruitkijken en vooroplopen. Afwachten is achterhaald. Wat we met elkaar hebben geleerd? Agile werken, werkt juist nu! Flexibel, hybride, gepast op locatie of geheel online. Start 2021 dus met jouw Agile transitie of maak je voornemens waar met een training of opleiding van Scrum Academy. Zet je wereld weer in beweging.

Agile transitie insights 2020

Het voordeel van een raar bewogen jaar als 2020? We hebben samen met tal van klanten waardevolle lessen geleerd, stappen gezet en successen geboekt. Enkele keren op locatie, soms incompany en vooral veel online. Zo veranderden marketingteams in een wendbare Agile organisatie; konden kersverse teams de nieuwe wetgeving snel invoeren; zijn techstart-ups aan het schalen gegaan en werden innovaties succesvol geïmplementeerd. Allemaal met online en hybride coaching of training. De waardevolle insights en successen stellen we natuurlijk graag beschikbaar aan jouw organisatie. Dus wil jij nu in 2021: 

  • een innovatie starten en met succes implementeren?
  • versnellen met organisatie ontwikkeling?
  • meer waarde uit je (hybride) teams halen?
  • je meer richten op de customer experience?

Remote & hybride werken in 2021

Op afstand, effectief, wendbaar en Agile werken. Scrum Academy doet het al jaren. Onze Agile coaches hebben dan ook veel ervaring in het coachen van remote teams en het inrichten van op-maat remote werkwijzen. Bovendien werken wij als team ook hybride en weten we hoe je de teamgeest en snelheid in de club hoog houdt. Onze best practices werken ook voor jouw team(s)!

Met jouw praktijkvraagstukken en uitdagingen centraal, stellen we een Agile maatwerkprogramma op. Het doel? Zoveel mogelijk waarde creëren voor jouw klanten met dé Agile organisatie en werkwijze die dat optimaal faciliteert. Voor een Corporate betekent dit vaak op zoek gaan naar nieuwe structuren om af te stemmen. Samen maken we, op basis van de Agile mindset, nieuwe systemen en patronen die leiden tot gedrag waar jouw teams en klanten blij van worden.

Agile Kickstart voor 2021-teams

Agile werken? Energieke teams? Nog meer waarde voor klanten? Ja, ja en ja. Start meteen met de meest effectieve manier en kies voor de Agile Kickstart voor Teams. Uit de blokken. Momentum. Sprintwerk. De winst? Een vliegende start van het project én een soepele Agile werkwijze.

Dit jaar: Agile en Scrum in 1 dag

Dit jaar begin ik echt met Agile en Scrum. Klinkt dat ongeveer als jouw goede voornemen? Agile en Scrum in 1 dag is dé laagdrempelige manier om kennis te maken met Agile. Zo bepaal je zelf wat de toegevoegde waarden voor jou zijn en hoe jouw Agile reis er verder uitziet.

In 1x Product Owners en Scrum Masters opleiden

In één klap, direct toepasbaar en altijd gekoppeld aan jullie business. Met een Incompany cursus Scrum Master Training en Product Owner Training leid je meerdere Scrum Masters of Product Owners op. We delen de nieuwe kennis direct met alle betrokken professionals. Klaar voor het startschot?

Agile Roadmapping & Portfoliomanagement

De Agile Roadmapping & Portfoliomanagement training is van grote waarde voor 100+ organisaties waar meerdere innovatie- en verandertrajecten lopen. Hoe maak je dan flexibele lange termijnplannen? Met de nieuwste tools vind je balans tussen kortcyclisch werken en bouwen aan grote ambities. Snel reageren, optimaal resultaat.

Dé 2021 Agile transitie met maatwerkprogramma

Naast onze interactieve trainingen begeleiden wij ook teams on the job met Agile Coaching. Zo coachen we Product Owners, Scrum Masters, Agile Coaches en het management met specifieke vraagstukken. Samen een Agile transitie starten in 2021 met een maatwerkprogramma?

Haal alles uit jouw hybride Agile werkwijze!