Agile en Scrum Essentials Vraag een voorstel aan

Agile en Scrum Essentials

Vraag een voorstel aan

Agile en Scrum Essentials

Is Agile nieuw voor jou of jouw teamleden? Dan is de incompany training Agile en Scrum Essentials echt iets voor jou. Je leert in 1 dag hoe Agile werkt en vooral hoe het voor jou het beste werkt. Met de ervaren trainers van Scrum Academy beleef je een topdag vol interactie, oefening en dialoog. Zo leer je niet alleen waar Agile en Scrum voor staan en hoe je ze het best toepast in jouw situatie, maar werk je ook aan de teamdynamiek. Dit is de perfecte incompany kennismaking met Agile en Scrum.

Herken je deze uitdagingen met Agile werken?

Wil jij weten hoe succesvolle teams Agile en Scrum toepassen? Ontdekken hoe jullie als team met Agile en Scrum nog betere resultaten behalen? Of werk je al Agile binnen de organisatie, maar wil je nieuwe teamleden met een goed programma aan boord brengen met Agile en Scrum? Dan is de incompany Agile en Scrum Essentials training van 1 dag perfect voor jouw team.

Kies voor een interactieve kennismaking met Agile

We duiken in het Agile Manifesto en halen boven water wat dat voor kansen biedt voor jullie team. Daarna gaan we de diepte in met Scrum incompany en het Scrum-framework. We plaatsen Agile, Scrum en Lean in perspectief met elkaar. Waar vullen ze elkaar aan? Waar liggen de verschillen? Na afloop van de training hebben jullie een prachtig overzicht van de specifieke kansen die Agile en Scrum jullie bieden.

Wil je die kansen meteen beetpakken, dan kun je de Agile en Scrum Essentials training uitbreiden naar behoefte. Klik hier voor de incompany mogelijkheden.

Creëer de mindset voor een soepele Agile start

Na deze training zit iedereen op hetzelfde kennisniveau van Agile en Scrum Essentials. Ook heb je een veel beter inzicht over waar jullie Agile waardevol toepassen en waarom je het op ander werk beter niet toepast. Want: Agile en Scrum zijn niet altijd een must. Door het gezamenlijk sparren weet je ook meer over de rolverdeling in de nieuwe manier van werken. Nog een grote benefit: je weet welke waardevolle elementen van het Scrum Framework je morgen direct kan toepassen in jullie team.

Veel teams hebben baat bij een vervolg in de vorm van een Agile Kickstart. Wil je weten hoe je de meest waardevolle elementen effectief in de praktijk brengt? Klik hier.

Doen en ervaren in de mix

Waarom je voor een Agile en Scrum Essentials training met Scrum Academy kiest? Omdat je niet houdt van honderd Powerpointslides, maar wél van interactief trainen aan de hand van interessante werkvormen. Samen met onze ervaren trainers gaan jullie als team aan de slag om de kracht van Agile en Scrum in jullie werkveld te ontdekken. De Scrum Academy belofte: interactie, energie, heldere uitleg, ervaren trainers en leuke opdrachten om zelf de logica van Agile en Scrum te ervaren. Deze manier van trainen wordt door onze klanten gemiddeld met een 9 gewaardeerd.

Ben je enthousiast, maar ook benieuwd naar de uitbreidingsmogelijkheden van deze Agile en Scrum Essentials training? Klik hier voor alle incompany mogelijkheden.

In het kort

 • Praktijkgerichte training
 • Vanaf 1 dag, uit te breiden naar meerdere dagen
 • Heel interactief
 • Op jouw locatie
 • Ook mogelijk in het Engels

Voor wie?

Deze training is geschikt voor teams die willen kennismaken met Agile en Scrum. Ook is dit programma perfect voor organisaties die al Agile werken met Scrum als framework en (nieuwe) teamleden willen onboarden in de ultieme Agile mindset.

Duur

1 dag. uit te breiden naar behoefte.

Locatie

Bij jou op het bedrijf of op een locatie naar jouw keuze.

Taal

Naast Nederlands ook in het Engels mogelijk. Also available in English.

Prijs

Prijs is afhankelijk van het aantal dagen, aantal deelnemers en locatie

Beschikbare data

In overleg, binnen 1 maand mogelijk.

Waardering

Programma

Deel Agile

 • Wat is het doel van Agile en Scrum?
 • Wanneer is Agile en Scrum wel en niet effectief?
 • Wat brengt Agile ten opzichte van traditioneel werken?
 • Wat is het Agile Manifesto?
 • Een Agile game

Deel Scrum

 • Wat zijn de voordelen van Scrum?
 • Wat zijn de rollen en verantwoordelijkheden in Scrum?
 • Welke events en artefacts kent Scrum?
 • Wat betekent Agile en Scrum voor jouw team?

Twijfel je welke training bij jou past?

Neem contact op met
Gert-Jan Danenberg

Managing Director & Agile Coach

+31 (0)85 1302117
+31 (0)6 11535207
gert-jan@scrumacademy.nl

Bel mij terug

Deelnemers over onze trainingen

Sarah Lee Peralta
2 weken geleden
(Translated by Google) A very nice and clear training. The structure of the training is good and there is a lot of interaction with living subjects. There is also plenty of room for personal questions and learning objectives. (Original) Een hele fijne en duidelijke training. De opbouw van de training is goed en er is veel interactie met levende onderwerpen. Verder is er genoeg ruimte voor persoonlijke vragen en leerdoelen.

Ivo van der Ent
2 weken geleden
Excellent training for Product owner. Learned a lot in a very engaging way.

Juke Snijders Blok
2 maanden geleden
(Translated by Google) Followed a very pleasant and useful training, the two-day Scrum Master training. Learned a lot about agile, scrum and the role of scrum master! Experienced trainers, varied days, lots of fun. Thank you! (Original) Zeer prettige en nuttige training gevolgd, de tweedaagse training Scrum Master. Veel geleerd over agile, scrum en de rol van scrum master! Ervaren trainers, afwisselende dagen, hoop plezier gehad. Bedankt!

Marino
4 maanden geleden
(Translated by Google) An interactive training in which various tools were offered and put into practice regarding agile transformations. (Original) Een interactieve training waarin verschillende handvatten werden geboden en in de praktijk gebracht betreft agile transformaties.

Desiree Hoving
4 maanden geleden
(Translated by Google) The Agile Coach 1 training was great. Interactive and instructive and plenty of room to exchange knowledge with fellow students. After 3 days full of useful tools and ideas to get started in practice. (Original) De Agile Coach 1 training was geweldig. Interactief en leerzaam en veel ruimte om kennis uit te wisselen met de medecursisten. Na 3 dagen boordevol handige tools en ideeën om in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Fred Kamphues
4 maanden geleden
(Translated by Google) Learned a lot that I can immediately apply in practice. (Original) Veel geleerd wat ik direct in de praktijk toe kan passen.

nicole peereboom
4 maanden geleden
(Translated by Google) I followed 2 training courses at the Scrum Academy Agile Coach I and II. Good trainers with a lot of practical experience, interactive and you learn a lot. Highly recommended! (Original) Ik heb 2 trainingen gevolgd bij de Scrum Academy Agile Coach I en II. Goede trainers met veel praktijkervaring, interactief en je leert veel. Een echte aanrader!

ricsi horvath
5 maanden geleden
(Translated by Google) Great training with good interactive parts given by 2 inspiring trainers. Highly recommended if you want to do more with agile working! (Original) Geweldige training met goede interactieve onderdelen gegeven door 2 inspirerende trainers. Een aanrader als je meer wilt doen met agile werken!

Suzanne Steijn
5 maanden geleden
(Translated by Google) Practical and educational! (Original) Praktisch en leerzaam!
Lees alle reviews op Google

Deze bedrijven gingen je voor

Zij kiezen voor een Agile Transformatie met Scrum Academy

5 redenen
om voor de Agile en Scrum Essentials Training te kiezen
 • Ontwikkeld met onze best practices

 • Gegeven door trainers met praktijkervaring

 • Interactief en energiek

 • Perfecte mix tussen theorie en praktijk

 • Score van 4.8 / 5 sterren op Google

Is dit niet de training die je zoekt? Bekijk onze andere trainingen: