Coaching & Agile Transities

Natuurlijk geven wij trainingen in Agile en Scrum, maar we begeleiden jouw team, afdeling of organisatie ook in de hele Agile transitie. Gedurende een korte periode trekken we gezamenlijk op in de transitie. Zo halen jullie alle nodige kennis in huis over Design Thinking, Lean Innovation, Coaching, Scrum en Agile Management. Agile is pas echt Agile als wij niet meer nodig zijn. Daarom streven we er altijd naar om onszelf zo snel mogelijk overbodig te maken. Met Scrum Academy maak je jouw organisatie Agile.

Agile Coaching on the job

Voor als je extra handen en kennis nodig hebt om jouw opdracht of transitie goed te laten begeleiden of te versnellen. Onze ervaren Agile Coaches staan voor je klaar.

Agile Kickstart voor teams

Met deze combi van training en coaching, geef je jullie Agile project een vliegende start. We trainen teams in Agile & Scrum en begeleiden de eerste sprints.

Transitie Coaching voor bedrijven – Expeditie Agile

Je wil je hele organisatie omvormen naar een agile organisatie. Samen starten we jouw transitie op met een combinatie van agile trainingen en coaching on the job.

Cases

CASE: Agile werken bij datateam Decathlon

door | 28 september 2021

Flexibiliteit. Snelheid. Sprints. De link tussen Agile, Scrum en sport is gemakkelijk te leggen. Dat geldt evengoed voor de link tussen de internationale sportwinkelketen Decathlon en Scrum Academy; we zijn allebei gek op sport! Als trainers en coaches van Scrum Academy komen we graag in de winkels van Decathlon; de één voor hardloopschoenen, de ander […]

Agile coaching datateam