Coaching & Consultancy

Natuurlijk geven wij trainingen in Agile en Scrum, maar we begeleiden jouw team, afdeling of organisatie ook in de hele Agile transitie. Gedurende een korte periode trekken we gezamenlijk op in de transitie. Zo halen jullie alle nodige kennis in huis over Design Thinking, Lean Innovation, Coaching, Scrum en Agile Management. Agile is pas echt Agile als wij niet meer nodig zijn. Daarom streven we er altijd naar om onszelf zo snel mogelijk overbodig te maken. Met Scrum Academy maak je jouw organisatie Agile.

Agile Coaching on the job

Voor als je extra handen en kennis nodig hebt om jouw opdracht of transitie goed te laten begeleiden of te versnellen. Onze ervaren Agile Coaches staan voor je klaar.

Agile Kickstart voor teams

Met deze combi van training en coaching, geef je jullie Agile project een vliegende start. We trainen teams in Agile & Scrum en begeleiden de eerste sprints.

Transitie Coaching voor bedrijven – Expeditie Agile

Je wil je hele organisatie omvormen naar een agile organisatie. Samen starten we jouw transitie op met een combinatie van agile trainingen en coaching on the job.

Cases

CASE: Gemeente Amsterdam. Agile Invoering van de Omgevingswet

door Adrie Dolman | 3 maart 2020

‘Aansluiten, vullen, oefenen’ (AVO) is in 2020 voor alle overheden in Nederland het devies bij de invoering van de Omgevingswet per 1 januari 2021. Hoe pak je zoiets Agile aan? En gaat het uiteindelijk ook werken?  Omgevingswet Vanaf 2021 treedt de Omgevingswet in werking. De wet staat voor een goede balans tussen beschermen en benutten […]