Contact & Over Ons

Addicted to Agile

In 2008 evolueerde we voor het eerst de Agile en Scrum van de IT-sector naar een eigentijdse methode die werkt in een creatieve en non IT omgeving. Deze methode is beschreven in het succesvolle boek ‘Get Agile’. Het adapteren van Agile en Scrum zit in ons bloed. Jouw organisatie is anders dan die van anderen en ook jouw team is het andere niet. Daarmee zijn jouw uitdagingen uniek.

Haal alles uit jouw samenwerking en product

Als je alles uit de samenwerking wil halen binnen jouw bedrijf, jouw team en met jouw klant, kan je dus niet zomaar een standaard werkmethode als Scrum toepassen. Het werkt alleen als je de methode met een Agile mindset naar je hand zet. Dat is precies waar de Scrum Academy je mee helpt. Met trainingen waarbij je aan het denken wordt gezet en een grote praktische toolbox vult. Met coachtrajecten waarbij we echt naar jouw situatie kijken en Agile en Scrum maatwerk maken, zodat je sneller, beter, met meer grip en werkplezier samenwerkt. 

Hands-on, ga direct aan de slag

Wij trainen met kleine groepen, met trainers die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Onze trainingen en coachingstrajecten zijn heel interactief en zitten tjokvol met pakkende theorie, praktisch tips en tricks en heel veel oefenen zodat je daarna klaar bent om direct aan de slag te gaan.

Het gaat erom dat jij met de mindset van Agile, in jouw context de beste manier van werken met Scrum vindt en steeds aanscherpt. 

Benieuwd hoe jij kan starten?

Meer weten waar jouw vliegwiel met Agile en Scrum ligt? Bel Gert-Jan (06 11 53 52 07) of laat een berichtje achter.

Kan ik je helpen?

Gert-Jan Danenberg
Managing Director & Agile Coach
+31 (0)85 1302117
+31 (0)6 11535207
gert-jan@scrumacademy.nl

Discussieer mee op:
Bezoekadres
Scrum Academy
Pand Noord
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam

Deze bedrijven deden mee

Vraag nu een offerte aan!

Wil jij dat Scrum Master examen behalen? Of wil je de Scrum Master training volgen zodat je weet wat het inhoudt en hoe je het kunt toepassen? Effectiever werken ligt binnen handbereik!

Vraag een offerte aan door een e-mail te sturen aan Gert-Jan Danenberg gert-jan@scrumacademy.nl of bel hem op 06-11535207.

N

Scrummers sinds 2008

Het adapteren van Scrum zit in ons bloed
N

Score van 4.8 / 5 sterren op Google

Reviews van 80+ studenten
N

Tjokvol met praktische tips en tricks

Je bent direct aan de slag te gaan