Contact & Over Ons

Zet je wereld in beweging

In 2008 brachten we Agile en Scrum van de IT sector naar de design sector en dat viel op. We schreven er een boek over, Get Agile, en vanaf dat moment verzorgen wij Agile en Scrum trainingen. Wij weten hoe je met behoud van de principes van Agile de meest waardevolle vertaling naar jouw eigen branche maakt. Dat kunnen wij omdat Agile en Scrum in ons bloed zit. Geen opgelegd geleerd trucje, maar een vanzelfsprekende denk en doe trend die bij ons van binnenuit komt.

Wij staan nooit stil

Trainers en Agile Coaches van Scrum Academy zijn vakidioten. Wij zetten jouw wereld in beweging met een combinatie van professionaliteit en heel veel actie en plezier. Een goede training is een training waar we zelf ook deel aan zouden willen nemen. Dus boordevol met pakkende theorie en tjokvol met interactie. Een training waar je blij van wordt en energie van krijgt. Een training vol tools waarmee je direct aan de slag wilt gaan. Geen training is hetzelfde, wij ontwikkelen onze programma’s continu door. Dat is namelijk heel erg Agile, practice what you preach.

Samen op weg naar Agile

Soms is het volgen van een training niet genoeg om de organisatie, afdelingen of teams te transformeren. In dat geval helpen we je in met onze transformatie begeleiding en coaching om jouw agile reis een succes te maken. In een maatwerk traject krijg je het beste van ons trainingsprogramma en agile coaching en werken we stap voor stap aan jouw transformatie. Hierbij combineren we onze inhoudelijke expertise van marketing, communicatie, design, digital en operations met onze skills in training en agile coaching. Dit traject gericht op inhoud en proces zet jouw wereld nog harder in beweging.

Benieuwd hoe jij kan starten?

Bespreken hoe je je volgende stap kan maken in Agile en Scrum? Bel Gert-Jan (06 11 53 52 07), doe een terugbelverzoek of stuur ons een e-mail.

Deze bedrijven deden mee

schiphol Agile transformaties
provincie-Utrecht Agile transformatie
klm_a Agile transformatie
coolblue Agile transformatie
heineken Agile transformatie
jumbo Agile transformatie
prov_ZH Agile transformatie
booking Agile transformatie
cbre Agile transformatie
Albert Heijn Agile transformatie