Onze trainers

Adrie Dolman

Functie:
Agile Leadership Coach
Email:
info@scrumacademy.nl

Adrie werkt graag vanuit een holistisch agile organisatiemodel aan een purpose gedreven samenwerking tussen het management en de agile teams. Zonder silo’s en zonder politieke machtsstrijd. Sinds 2009 heeft hij menig team verbaasd laten staan dat zij in staat waren het initiatief te nemen in een heel waardevolle samenwerking met het management. En andersom. Verbaasde managers die ontdekten dat zij met minder hard werken hun teams veel beter kunnen helpen om zich te ontwikkelen tot high performing team. Adrie is auteur van het genomineerde boek Agile Marketing.

“Volg je de verandering of ben je de verandering?”

Anton Vanhoucke

Functie:
Trainer & Strateeg
Email:
anton@fabrique.nl

Anton heeft jarenlange ervaring met Agile technieken. Eerst vanuit de productontwikkeling in de Mass Moving Consumer Goods branche, later bij het ontwikkelen van websites. Hij heeft vele malen de rol van Scrum Master en Product Owner vervuld. Zelfs met First Lego League scrumt hij robots in elkaar. Mede auteur van “Get Agile”

“Fail fast. En dan betere dingen verzinnen. Dat is de grote winst van scrum.”

Geeske Kloostra-Breunissen

Functie:
Trainster & Product Owner
Email:
geeske@scrumacademy.nl

Met veel energie werkt Geeske elke dag aan het maximaliseren van de waarde van wat de development teams opleveren. Is een specialist in het creëren van business value en traint Product Owners hoe je snelheid, kwaliteit en grip houdt in Scrum projecten.

“Agile teams zijn als een groep superhelden met fijne spanning, humor en razendsnelle acties.”

Gert Hans Berghuis

Functie:
Partner & Trainer
Email:
info@scrumacademy.nl

Gert Hans introduceerde Agile & Scrum in de ontwerpwereld. Maakte via Inspect & Adapt een krachtige verstaalslag van Scrum voor IT naar interactieve projecten. Hij is sprinter pur sang. Hij is medeoprichter van Scrum Academy en Agile specialist voor de boardroom.

“Wees geen Scrumzombie, maar pas altijd Inspect & Adapt toe.”

Gert-Jan Danenberg

Functie:
Managing Director & Agile Coach
Email:
gert-jan@scrumacademy.nl

Agile sinds zijn geboorte. Past Scrum en Lean toe op alles wat hij doet, om klantwaarde te vergroten en voor meer werkplezier. Voor Scrum Academy en natuurlijk voor al onze klanten.

“You win some and learn some”

Jan-Pieter van den Heuvel

Functie:
Managing Partner – Agile Coach & Trainer
Email:
jan-pieter@scrumacademy.nl

In 2010 is Jan-Pieter aan het scrummen geslagen en heeft agility hem gegrepen. Hij heeft met heel veel energie en passie tientallen scrum teams en organisaties verder geholpen en honderden cursisten getraind. Als Agile Coach begeleidt hij Agile transformaties.

“Embrace the speed of change; Don’t fight it”

Judith Bos

Functie:
Backoffice
Email:
office@scrumacademy.nl

Judith houdt van to do lijsten, van overzicht en dingen voor elkaar krijgen. Van dingen versimpelen, van eenvoud waar je blij van wordt.

“Ik zorg dat het voor elkaar komt. Agile en strak.”

Martijn van Asseldonk

Functie:
Trainer & Agile Coach
Email:
martijn@scrumacademy.nl

Sinds zijn kennismaking met Agile werken in 2008 kan hij zich niet meer voorstellen anders te werken. Met zijn brede achtergrond en ervaring helpt hij met groot enthousiasme individuen, teams en organisaties wendbaarder te worden. Al bomen ontwijkend past hij Agility ook toe op de mountainbike in de bossen.

“Courage is the power to let go of the familiar”

Rose-Anne Dotinga

Functie:
Trainster & Scrum Master
Email:
rose-anne@scrumacademy.nl

Sinds 2010 is Rose-Anne aan het scrummen geslagen en past ze haar Scrumkennis en -ervaring in vele onlineprojecten toe als Scrum Master. Rose-Anne Dotinga is naast trainer & scrum master, senior interactieontwerper.

“Kill the monster when it’s small. Het is niet dat er geen problemen zijn in Scrum, je ziet ze gewoon eerder”

Roy Gielen

Functie:
Trainer & Agile Coach
Email:
roy@scrumacademy.nl

Roy is een echte Agile fanaat. Hij is bevlogen om organisaties Agile te transformeren. Met workshops en trainingen en technische kennis versnelt hij teams. Hij maakt veranderingen relevant voor teamleden. Hij motiveert teams door het antwoord op “What’s in it for me?” zichtbaar te maken. Daarmee wordt het besef voor change vergroot.

“If you do scrum it does not mean you are agile!”

Tim Veldt

Trainer
Email:
info@scrumacademy.nl

Tim heeft een achtergrond in topsport. Als topsporter, bereidde hij zich met een Agile aanpak voor op internationale competitie. Tijdens zijn sportcarrière draaide het naast het winnen van medailles vooral om zichzelf en het team om hem heen, continue te verbeteren. Nu zet hij deze mindset in binnen bedrijven om Scrum te optimaliseren en teams en Scrum masters te begeleiden.

“Topsport en het bedrijfsleven kunnen veel van elkaar leren en elkaar inspireren. In beide werelden draait het om topprestaties leveren”

Vera Pijl

Trainster & Agile Coach
Email:
vera@scrumacademy.nl

Scrum is wat Vera betreft dé manier om samen mooie innovatieve dingen te maken. Of het nu gaat om een intuïtieve softwareapplicatie, een onweerstaanbare marketingcampagne of een effectief nieuw beleid. Waar nodig gaat zij buiten de gebaande paden om Scrum op de meest optimale wijze toe te passen voor elke situatie.

“Dankzij scrum behoud je focus: waar zijn we ook alweer mee bezig?”

Wouter Middendorf

Functie:
Trainer & Scrum Master
Email:
wouterm@fabrique.nl

Scrum is Wouter met de paplepel ingegoten bij Fabrique. Hij heeft scrum zowel als teamlid, scrum master als Product Owner van dichtbij mee meegemaakt in veel verschillende projecten. Hij is een zeer energieke trainer met een gave om scrum op maat te maken, zonder daarbij iets van de principes van agile uit het oog te verliezen.

“Een werkend product na de eerste sprint van 2 weken. De reacties van de stakeholders daarop zijn priceless!”