Onze Trainers

Adrie Dolman

Agile Leadership Coach
adrie@scrumacademy.nl

Adrie werkt vanuit een holistisch Agile organisatiemodel aan een purpose gedreven samenwerking tussen management en Agile teams. Sinds 2009 laat hij menig team verbaasd staan dat zij in staat zijn initiatief te nemen in de waardevolle samenwerking met het management. En andersom. Adrie is auteur van 'Agile Coaching' en 'Agile Marketing'.

Interview met Adrie

“Volg je de verandering of ben je de verandering?”


Lees meer

Anton Vanhoucke

Managing Partner & Coach
anton@scrumacademy.nl

Anton heeft jarenlange ervaring met Agile technieken. Eerst vanuit de productontwikkeling in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG), later bij het ontwikkelen van websites. Hij heeft vele malen de rol van Scrum Master en Product Owner vervuld. Zelfs met First Lego League scrumt hij robots in elkaar. Mede auteur van 'Get Agile', auteur van 'Sturen op Resultaat'.

“Fail fast. En dan betere dingen verzinnen. Dat is de grote winst van Scrum.”


Lees meer

Erik Bras

Trainer & Coach
info@scrumacademy.nl

Erik is ervan overtuigd dat organisaties om écht klant- en waardegericht te worden, ook zeker op management- en organisatieniveau moeten veranderen. Daarom wordt hij heel enthousiast van het transparant maken van de bottlenecks die verandering in de weg staan en van het zetten van concrete stappen om die bottlenecks weg te nemen. 

“De vinger op de zere plek leggen, op een open en eerlijke manier.”


Lees meer

Geeske Kloostra-Breunissen

Trainster & Product Owner
geeske@scrumacademy.nl

Met veel energie werkt Geeske elke dag aan het maximaliseren van de waarde van wat de development teams opleveren. Geeske is een ervaren specialist in het creëren van business value en traint Product Owners hoe je snelheid, kwaliteit en grip houdt in Scrum projecten.

“Agile teams zijn als een groep superhelden met fijne spanning, humor en razendsnelle acties.”


Lees meer

Gert-Jan Danenberg

Managing Director & Agile Coach
gert-jan@scrumacademy.nl

Agile sinds zijn geboorte. Past Agile en Lean toe op alles wat hij doet, om klantwaarde te vergroten en voor meer werkplezier. Voor Scrum Academy en natuurlijk voor al onze klanten.

“You win some and learn some.”


Lees meer

Jan-Pieter van den Heuvel

Trainer & Coach
jan-pieter@scrumacademy.nl

In 2010 is Jan-Pieter aan het scrummen geslagen en heeft agility hem gegrepen. Hij heeft met heel veel energie en passie tientallen Scrum teams en organisaties verder geholpen en honderden cursisten getraind. Als Agile Coach begeleidt hij Agile transformaties.

“Embrace the speed of change; Don’t fight it.”


Lees meer

Judith Bos

Office Manager
office@scrumacademy.nl

Judith houdt van to-dolijsten, van overzicht en dingen voor elkaar krijgen. Van dingen versimpelen, van eenvoud waar je blij van wordt.

“Ik zorg dat het voor elkaar komt. Agile en strak.”


Lees meer

Marieke Morsch

Trainer & Coach
marieke@scrumacademy.nl

Als Design Thinker en Innovatie coach staat Marieke aan de wieg van innovaties. Door een brede ervaring met verschillende afdelingen en typen organisaties, kan ze advies geven rondom veel verschillende uitdagingen. Tijdens strategische sessies combineert ze informatie over de gebruiker met de bedrijfsdoelstellingen of uitdagingen, om tot de beste oplossingen te komen. Marieke gebruikt daarbij bekende methodes en geeft daar haar eigen draai aan.

“Assumption is the mother of all fuck ups.”


Lees meer

Martijn van Asseldonk

Trainer & Coach
martijn@scrumacademy.nl

Sinds zijn kennismaking met Agile werken in 2008 kan hij zich niet meer voorstellen anders te werken. Met zijn brede achtergrond en ervaring helpt hij met groot enthousiasme individuen, teams en organisaties wendbaarder te worden. Al bomen ontwijkend past hij Agility ook toe op de mountainbike in de bossen.

“Courage is the power to let go of the familiar.”


Lees meer

Nick Keijzer

Marketeer
info@scrumacademy.nl

“Schrijven is zinnen uitproberen om te zien wat ze kunnen betekenen.”


Lees meer

Remco Diks

Trainer
info@scrumacademy.nl

Remco verzorgt SAFe trainingen

“Better SAFe than sorry”


Lees meer

Richard de Rijke

Trainer
info@scrumacademy.nl

Richard heeft als agile coach een heel specifieke focus: maximale waarde leveren. Hij helpt teams en organisaties hun klant centraal te stellen om vervolgens snel, efficiënt en gefocust waarde te leveren. Zijn ruime ervaring als Transformatie Manager, Agile Portfolio Manager en Agile Coach geven Richard veel mogelijkheden om op een leuke en creatieve manier oplossingen te vinden voor elke uitdaging die een organisatie op haar pad krijgt. Samenwerking, betrokkenheid, motivatie, doelgericht, focus, transparantie, openheid en continu verbeteren zijn een aantal kernbegrippen die bij zijn manier van werken centraal staan.

“Samen uitzoeken hoe we de meeste waarde kunnen leveren.”


Lees meer

Rose-Anne Dottinga

Trainer & Coach
rose-anne@scrumacademy.nl

Sinds 2010 is Rose-Anne aan het scrummen geslagen en past ze haar Scrum kennis en ervaring in vele onlineprojecten toe als Scrum Master. Rose-Anne Dotinga is naast trainer & Scrum master, senior interactieontwerper.

“Het is niet dat er geen problemen zijn in Scrum, je ziet ze gewoon eerder.”


Lees meer

Roy Gielen

Trainer & Coach
roy@scrumacademy.nl

Roy is een echte Agile fanaat. Hij is bevlogen om organisaties Agile te transformeren. Met workshops en trainingen en technische kennis versnelt hij teams. Hij maakt veranderingen relevant voor teamleden. Hij motiveert teams door het antwoord op “What’s in it for me?” zichtbaar te maken. Daarmee wordt het besef voor change vergroot.

“If you do Scrum it does not mean you are Agile!”


Lees meer

Steije de Lat

Trainer & Coach
steije@scrumacademy.nl

Een Agile generalist is hoe je Steije mag noemen. Zijn ervaring op teamniveau, in de begeleiding van een Agile transformatie én in het management van een Agile business unit, deelt hij graag met cursisten. Als Agile coach begeleid hij Agile transformaties.

“Make sure you are solving the right problem, before you solve the problem right”


Lees meer

Tim Veldt

Trainer & Coach
tim@scrumacademy.nl

Tim heeft een achtergrond in topsport. Als topsporter bereidde hij zich met een Agile aanpak voor op internationale competities. Tijdens zijn sportcarrière draaide het naast het winnen van medailles, vooral om zichzelf en het team om hem heen continue te verbeteren. Nu zet hij deze mindset in binnen bedrijven om Scrum te optimaliseren en teams en Scrum masters te begeleiden.

“Topsport en het bedrijfsleven kunnen veel van elkaar leren en elkaar inspireren. In beide werelden draait het om topprestaties leveren.”


Lees meer