Onze Trainers

En ons team

Adrie Dolman

Agile Leadership Coach
adrie@scrumacademy.nl

Adrie werkt graag vanuit een holistisch Agile organisatiemodel aan een purpose gedreven samenwerking tussen het management en de Agile teams. Zonder silo’s en zonder politieke machtsstrijd. Sinds 2009 heeft hij menig team verbaasd laten staan dat zij in staat waren het initiatief te nemen in een heel waardevolle samenwerking met het management. En andersom. Verbaasde managers ontdekten dat zij met minder hard werken hun teams veel beter helpen om zich te ontwikkelen tot high performing team. Adrie is auteur van het genomineerde boek Agile Marketing.

“Volg je de verandering of ben je de verandering?”

Bekijk hier mijn vlog.

Anton Vanhoucke

Trainer & Agile Coach
anton@scrumacademy.nl

Anton heeft jarenlange ervaring met Agile technieken. Eerst vanuit de productontwikkeling in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG), later bij het ontwikkelen van websites. Hij heeft vele malen de rol van Scrum Master en Product Owner vervuld. Zelfs met First Lego League scrumt hij robots in elkaar. Mede auteur van “Get Agile”

“Fail fast. En dan betere dingen verzinnen. Dat is de grote winst van Scrum.”

Bekijk hier mijn vlog.

Geeske Kloostra-Breunissen

Trainster & Product Owner
geeske@scrumacademy.nl

Met veel energie werkt Geeske elke dag aan het maximaliseren van de waarde van wat de development teams opleveren. Is een specialist in het creëren van business value en traint Product Owners hoe je snelheid, kwaliteit en grip houdt in Scrum projecten.

“Agile teams zijn als een groep superhelden met fijne spanning, humor en razendsnelle acties.”

Bekijk hier mijn vlog.

Gert-Jan Danenberg

Managing Director & Agile Coach
gert-jan@scrumacademy.nl

Agile sinds zijn geboorte. Past Agile en Lean toe op alles wat hij doet, om klantwaarde te vergroten en voor meer werkplezier. Voor Scrum Academy en natuurlijk voor al onze klanten.

“You win some and learn some”

Bekijk hier mijn vlog.

Jan-Pieter van den Heuvel

Agile Coach & Trainer
jan-pieter@scrumacademy.nl

In 2010 is Jan-Pieter aan het scrummen geslagen en heeft agility hem gegrepen. Hij heeft met heel veel energie en passie tientallen Scrum teams en organisaties verder geholpen en honderden cursisten getraind. Als Agile Coach begeleidt hij Agile transformaties.

“Embrace the speed of change; Don’t fight it”

Inge Sonnenschein

Inge Sonnenschein

Trainer & Coach
info@scrumacademy.nl

Inge is gespecialiseerd in teams en individuen van werkdruk naar werkplezier te bewegen.

Bij Agile gaat het om houding en gedrag van je team en van de organisatie eromheen. Inge neemt je mee in hoe je je management laat ervaren wat Agile van hen vraagt. Het vraagt om loslaten, flexibiliteit en vertrouwen geven.

“Niets is zo blijvend, als verandering.”

Judith Bos

Backoffice
office@scrumacademy.nl

Judith houdt van to do lijsten, van overzicht en dingen voor elkaar krijgen. Van dingen versimpelen, van eenvoud waar je blij van wordt.

“Ik zorg dat het voor elkaar komt. Agile en strak.”

Martijn van Asseldonk

Trainer & Agile Coach
martijn@scrumacademy.nl

Sinds zijn kennismaking met Agile werken in 2008 kan hij zich niet meer voorstellen anders te werken. Met zijn brede achtergrond en ervaring helpt hij met groot enthousiasme individuen, teams en organisaties wendbaarder te worden. Al bomen ontwijkend past hij Agility ook toe op de mountainbike in de bossen.

“Courage is the power to let go of the familiar”

Marieke Morsch

Trainer & Design Thinker
marieke@scrumacademy.nl

Als Design Thinker en Innovatie coach staat Marieke aan de wieg van innovaties. Door een brede ervaring met verschillende afdelingen en typen organisaties, kan ze advies geven rondom veel verschillende uitdagingen. Tijdens strategische sessies combineert ze informatie over de gebruiker met de bedrijfsdoelstellingen of uitdagingen, om tot de beste oplossingen te komen. Marieke gebruikt daarbij bekende methodes en geeft daar haar eigen draai aan.

“Assumption is the mother of all fuck ups’ of ‘ Do the right thing and do things right”

Roy Gielen

Trainer & Agile Coach
roy@scrumacademy.nl

Roy is een echte Agile fanaat. Hij is bevlogen om organisaties Agile te transformeren. Met workshops en trainingen en technische kennis versnelt hij teams. Hij maakt veranderingen relevant voor teamleden. Hij motiveert teams door het antwoord op “What’s in it for me?” zichtbaar te maken. Daarmee wordt het besef voor change vergroot.

“If you do Scrum it does not mean you are Agile!”

Steije de Lat

Trainer & Agile Coach
steije@scrumacademy.nl

Een Agile generalist is hoe je Steije mag noemen. Zijn ervaring op teamniveau, in de begeleiding van een Agile transformatie én in het management van een Agile business unit, deelt hij graag met cursisten. Als Agile coach begeleid hij Agile transformaties.

Make sure you are solving the right problem, before you solve the problem right”

Bekijk hier mijn vlog.

Rose-Anne Dotinga

Trainster & Scrum Master
rose-anne@scrumacademy.nl

Sinds 2010 is Rose-Anne aan het scrummen geslagen en past ze haar Scrum kennis en ervaring in vele onlineprojecten toe als Scrum Master. Rose-Anne Dotinga is naast trainer & Scrum master, senior interactieontwerper.

“Kill the monster when it’s small. Het is niet dat er geen problemen zijn in Scrum, je ziet ze gewoon eerder”

Bekijk hier mijn vlog.

Tim Veldt

Trainer & scrum Master
tim@scrumacademy.nl

Tim heeft een achtergrond in topsport. Als topsporter bereidde hij zich met een Agile aanpak voor op internationale competities. Tijdens zijn sportcarrière draaide het naast het winnen van medailles, vooral om zichzelf en het team om hem heen continue te verbeteren. Nu zet hij deze mindset in binnen bedrijven om Scrum te optimaliseren en teams en Scrum masters te begeleiden.

“Topsport en het bedrijfsleven kunnen veel van elkaar leren en elkaar inspireren. In beide werelden draait het om topprestaties leveren”