Webinar Psychologische Veiligheid

Gratis Webinar Psychologische Veiligheid

Update: het webinar is geweest. Was je er niet bij, maar wil je graag de opname bekijken? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je de link naar de video.

Op dinsdag 15 september van 11:00 tot 12:00 uur geeft Martijn van Asseldonk van Scrum Academy een nieuwe webinar over ambitieuze doelen halen door Psychologische Veiligheid. Productief zijn en ambitieuze doelen halen lukt alleen als je je veilig genoeg voelt om risico’s te nemen. Pas dan gaat het knallen!

Omdat we houden van knallen en ambitieuze doelen, biedt Scrum Academy de mogelijkheid om dit webinar geheel gratis te volgen. Zo zorg je er voor dat jij en je team je doelen sneller kunnen halen. Of je team nou fysiek bij elkaar zit, op afstand online werkt of een hybride vorm gebruikt. Getriggerd? Schrijf je nu in voor dit webinar van Martijn van Asseldonk.

Onderwerpen webinar psychologische veiligheid

  • Wanneer is een team effectief en productief?
  • Wat heeft onderzoek bij Google aangetoond?
  • Wat is psychologische veiligheid?
  • Wat is het effect van psychologische veiligheid?
  • Hoe meet je psychologische veiligheid in je team?
  • Hoe vergroot je psychologische veiligheid in je team?
  • Hoe zorg je dat psychologische veiligheid hoog blijft, ook als je team (deels) online werkt?

“Na afloop van het webinar weet je wat psychologische veiligheid is, hoe je herkent dat het er aan ontbreekt en wat je kan doen om het te verhogen. Klaar om als een raket te gaan.”

Webinar terugkijken

Meer over psychologische veiligheid

Geen factor draagt meer bij aan het presteren van een team als psychologische veiligheid. Dit blijkt uit onderzoek van onder andere Google. Super belangrijk dus!

Over Martijn van Asseldonk

Martijn van Asseldonk is Agile Coach en trainer en specialiseert zich op effectief Agile leiderschap. Sinds zijn kennismaking met Agile werken in 2008 kan hij zich niet meer voorstellen anders te werken. Met zijn brede achtergrond en ervaring helpt hij met groot enthousiasme individuen, teams en organisaties wendbaarder te worden. Dit doet hij bij zowel grote corporates als bij kleinere organisaties. Ahold, ING, NS en Blendle zijn daar enkele voorbeelden van. Hij is geaccrediteerd Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en al bomen ontwijkend past hij Agility ook toe op de mountainbike in de bossen.

Past het webinar niet in jouw agenda? Komt goed. Meld je gewoon aan en je krijgt na afloop toegang tot de opname van het webinar. Zo kan je op een ander moment altijd nog inspiratie en kennis opdoen.