Tim Veldt Scrum Academy

Versnellen met het gratis Agile Coach Canvas

Als je wilt versnellen doe je er goed aan om als eerste goed naar jezelf te kijken. Je kunt pas echt een grotere bijdrage aan je team gaan leveren, wanneer je jezelf tegen een meetlat durft te leggen. Wie ben je zelf? Waar liggen je sterke kanten? Waar liggen je valkuilen? Waarmee ga je aan de slag? Dit gratis Agile Coach Canvas helpt je bij het beantwoorden van juist die belangrijke vragen.

Ken jij jouw ‘rode’ en ‘groene’ knoppen? En weet je hoe je hier met het zogenoemde ‘selfmanagement’ wat mee kan doen? Ons handige Agile Coach Canvas helpt je om je zelfinzicht te vergroten.

Download dit gratis canvas en breng jezelf, aan de hand van 9 stappen, gestructureerd in kaart. Puur als stimulans om eens stil te staan bij jezelf en om jezelf eens te observeren. Dit alles om daarna volle bak met je ontwikkeling aan de slag te gaan.

Tip: bespreek dit Agile Coach Canvas met iemand uit je team en verwerk de feedback waar je wat mee kan en wil.

Start jouw Agile Transformatie met Scrum Academy

Sta je met jouw organisatie of team(s) aan de vooravond van een Agile Transformatie? Houd onze nieuwsbrieven en social media kanalen dan goed in de gaten. We delen iedere week waardevolle insights, cases, tools en praktijkvoorbeelden met je. Je kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen met Gert-Jan, om samen jouw Agile uitdagingen te bespreken.

Blijf versnellen met deze diensten: