Agile Kickstart Canvas

Succes vieren met het Agile Kickstart Canvas

Om je doelen te bereiken en uiteindelijk ook samen met je teams successen te kunnen vieren, zijn wat ons betreft in ieder geval 2 elementen onmisbaar. Element 1: een gedeelde visie en doel op inhoud. Element 2: heldere en duidelijke samenwerkingsafspraken. Dit Agile Kickstart Canvas helpt je daarbij.

Een gedeelde visie en doel geeft jouw team duidelijkheid. Alle teamleden weten weer waarom ze iedere morgen weer opgewekt aan de slag gaan. Duidelijke teamafspraken zorgen voor een soepele samenwerking. De olie tussen de raderen zeg maar.

Met het Agile Kickstart Canvas breng je stap voor stap, met jouw team, in kaart waar je waarom voor gaat en hoe je jezelf organiseert in 6 overzichtelijke stappen. Het is een praktisch format dat een goed gesprek faciliteert tussen jou en je collegae, om zo tot duidelijke afspraken en acties te komen.

Tip: vul dit canvas altijd met je team in en niet alleen achter je eigen tekentafel. Het gaat om gedeelde doelen en afspraken. Die leg je niet op aan mensen, maar maak je samen met mensen.

Start jouw Agile Transformatie met Scrum Academy

Sta je met jouw organisatie of team(s) aan de vooravond van een Agile Transformatie? Houd onze nieuwsbrieven en social media kanalen dan goed in de gaten. We delen iedere week waardevolle insights, cases, tools en praktijkvoorbeelden met je. Je kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen met Gert-Jan, om samen jouw Agile uitdagingen te bespreken.

Vier je successen met deze trainingen: