reviews scrum academy

Wij van wc-eend? 6 beoordelingen van Scrum Academy cursisten

Wij van wc-eend adviseren: wc-eend. Een legendarische slogan uit 1989 en daarna in 2007 zelfs uitgeroepen tot beste slogan aller tijden. Maar vandaag de dag wordt de prijswinnende slagzin natuurlijk vooral gebruikt om borstklopperij en eigenbelang aan te duiden. Dat doen wij natuurlijk graag anders. Alhoewel, als enthousiaste Agile Trainers & Coaches betrappen we onszelf toch regelmatig op het delen van bevlogen adviezen, inzichten en ervaringen. Waardevol als relevante informatie natuurlijk, maar is het niet nog waardevoller om de bevindingen van onze deelnemers en cursisten met je te delen? Precies, daarom deze selectie van 6 reviews van verschillende Scrum Academy trainingen en opleidingen.

1. Value for money

“De Design Thinking en Product Owner cursus van Scrum Academy; Value for money. Om in Agile land te blijven een goede ‘waarde’ dus!  De trainers zijn super relaxed en dedicated Scrum guru’s. Op naar mijn naar mijn PSPO”

2. Eigen praktijkervaring

“Een belangrijk voordeel is dat de trainers hun praktijkervaring als Product Owner, die ze opdoen bij de bedrijven waar ze voor werken, verwerken in de training”

3. Interactieve training

“Een training, geheel zonder Powerpoint, heel interactief en leerzaam. Voldoende ruimte om vragen te stellen en de materie te toetsen aan de eigen werkomgeving. Voorbeelden, cases, rollenspel. Enthousiaste, energieke trainer en een leuke spontane club cursisten”

Scrum Academy Trainingen

4. Ook voor NON-IT

“Wanneer je echt een up to date Agile Coach Opleiding wilt volgen, dan is de opleiding van de Scrum Academy een echte aanrader! Ook voor NON -IT organisaties. In vergelijking met andere trainingen die ik gevolgd heb via andere aanbieders staat deze bovenaan”

5. De diepte in

“Ik was al redelijk bekend met het Agile Framework, maar deze training heeft me veel meer inzicht gegeven. In twee dagen ga je vaak genoeg de diepte in, krijg je veel praktijkvoorbeelden en doe je actieve oefeningen om het gedachtegoed eigen te maken”

6. Veilige omgeving

“Door middel van ‘Go First’ weet de trainer een veilige en vertrouwde omgeving te creëeren waarbinnen de hele groep weet te excelleren in initiatief en openheid. Behalve een aanrader, een ‘Must Do’“

Zelf een training waarderen?

Bovenstaand natuurlijk allemaal reacties waar we stuk voor stuk onwijs trots op zijn! Natuurlijk krijgen we soms ook vragen, aandachtspunten of gewenste aanvullingen. Die nemen we altijd mee in de doorontwikkeling van onze trainingen, wel zo Agile. Nieuwsgierig of jij net zo enthousiast bent over de training die het beste bij jou past? Bekijk hier ons trainingsaanbod of bespreek jouw specifieke vraag met Gert-Jan.