Adrie webinar Business Agility

VIDEO: Webinar Business Agility

Op vrijdag 24 april vond het webinar Business Agility van Adrie Dolman plaats. Een interactieve training over dynamische tijden en ontwrichte markten. Ruim 70 Product Owners, Scrum Masters en Agile Coaches volgden het webinar waarin ook alle ruimte was voor vragen uit het werkveld. Verder op deze pagina kun je de gehele webinar gratis terugkijken.

In het kort

In deze webinar bespreekt Adrie Dolman de betekenis van Business Agility, behandelt hij de formatie van een Business Agility team en bekijkt hij samen met de deelnemers de benodigde mindset. Alvast drie memorabele quotes op een rijtje:

  • 1. ‘Waarom iedere wereldleider met een raket naar de ruimte moet’
  • 2. ‘Waarom 5x WHY? een verstandig plan is’
  • 3. ‘Waarom naar de kapper gaan iets anders is dan knippen’

Webinar terugkijken?

Heb je het webinar gemist, wil je hem rustig terugkijken of stuur je hem graag door aan je team? Geen probleem bij Scrum Academy. Klik op onderstaande video en het webinar start direct.

Tijd om door te pakken

Nieuwsgierig wat Business Agility voor jouw organisatie betekent en wil je hier meer van weten?

Volg dan onze Online Business Agility Masterclass op 12, 14, 18 en 20 mei. In vier sessies van elk 3 uur werk je dan aan jouw eigen Business Agility visie, skills en aanpak. Zo verhoog je waarde in tijden van disruptie. Nu relevant en ook op lange termijn zeer waardevol.

Deze training is ook beschikbaar als in-company training. We nemen dan in één keer het hele team op sleeptouw en faciliteren de ontwikkeling van nieuwe business- en implementatieplannen.