Agile en Scrum trainingen-min

Online Proeverij voor Product Owners

Wil je weten hoe je kan doorontwikkelen als Product Owner? Pak je agenda erbij, blader naar vrijdag 19 februari en noteer: van 10.00 tot 11.00 uur een gratis Online Proeverij met Scrum Academy trainer Anton Vanhoucke. Breng jouw case live in voor antwoorden, ideeën en inspiratie.

Waarom een Proeverij voor Product Owners?

Trainer Anton Vanhoucke gaat in op basics van Agile Roadmapping, Portfolio Management, Design Thinking, Lean Innovation & Backlog Management. Hij doet dit met ingebrachte cases. Neem deel om in groep van 5 – 10 personen te sparren met andere Product Owners. Ontdek hoe andere Product Owners het zouden doen in jouw situatie.

Jouw case of vraag inbrengen? Dat kan. Graag zelfs. Er zijn twee mogelijkheden:

Wie is Anton Vanhoucke?

Anton heeft jarenlange ervaring met Agile technieken en is mede auteur van het boek “Get Agile”. Vanuit de productontwikkeling in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en bij het ontwikkelen van websites. Hij heeft de rol van Scrum Master en Product Owner vaak vervuld. Op dit moment coacht hij Product Owners om het maximale te bereiken met hun team en hun product.

Voorbeeldvragen voor Product Owners

Alle ruimte voor een interactieve Q&A. We gaan écht samen het gesprek aan. Wisselen ideeën uit. Inspireren elkaar. Herken jij jezelf in de onderstaande vragen? Of heb je juist totaal andere vragen? In beide gevallen is de Online Proeverij echt iets voor jou.

  • Hoe ga ik om met Scrum teams die afhankelijk zijn van andere teams?
  • Hoe Agile is ons bedrijfsjaarplan?
  • Hoe antwoord ik op de vraag: “Wanneer is het af?”

maar ook…

  • Hoe maak ik een dynamische roadmap voor mijn product?
  • Is het Agile om een milestone plan te maken?
  • Hoe ga ik om met verwachtingsmanagement?
  • Hoe betrek ik mijn klant meer bij productontwikkeling?

Inschrijven