Agile Scrum trainingen

Met een Agile opleiding in Q4 de snelheid in jouw bedrijf verhogen!

2020 zou het jaar worden dat jullie als Startup of MKB de wereld echt zouden veroveren. De afgelopen jaren waren slechts goede aanloopjaren. Nu zou het echt gebeuren. Vliegwiel. Momentum. Knallen. Highfives. En dan… is ineens het grote thuiswerkexperiment begonnen. Ondertussen werken we afgewisseld thuis, op kantoor, in een café, online, in het park of in het verzamelgebouw. Dat levert een hoop uitdagingen op wanneer je net snel ging groeien én de structuur van het bedrijf wat aandacht nodig had. Van groei is overigens gelukkig bij veel bedrijven nog steeds sprake, zeker de online wereld groeit op dit moment heel erg hard. Dat zorgt in deze veranderende tijden voor een hoop nieuwe vragen:

  • Hoe hou je de groei er toch in? Deze kans kan je niet laten lopen. 
  • Hoe organiseer je jezelf slim? 
  • Hoe houd je snelheid in je teams, zodat je releases niet uit hoeft te stellen?
  • Hoe hou je grip op de hele club, zonder dat dit verstikkend gaat werken, maar wel zodanig dat de snelheid en teamspirit erin blijft?

Incompany trainingen & Agile Opleiding voor Start-ups en MKB

Coaches van Scrum Academy hebben jarenlange ervaring in Agile Teamcoaching en het opzetten van remote & hybride Agile werkwijzes en organisaties. Bovendien werken onze Agile Coaches als team ook in een hybride vorm en hebben wij best practices ontwikkeld om snelheid te houden in het team met optimale afstemming. Deze best practices delen wij graag met jou!

Met jouw praktijk(vragen) centraal stellen we een maatwerk programma op. Het doel is om zoveel mogelijk waarde te creëren voor klanten en dé Agile organisatie en werkwijze te creëren die dat faciliteert. Voor de Start-up en MKB betekent dit vaak het vinden van een nieuwe vorm van structuur en afstemming. Natuurlijk gaan we ook aan de slag met de Agile mindset. Samen maken we op basis van die mindset nieuwe systemen en nieuwe patronen die leiden tot gedrag waar jouw klanten en teams blij van worden.

Laagdrempelig kennismaken met Agile en Scrum in 1 dag

Agile en Scrum in 1 dag is dé laagdrempelige manier om kennis te maken met Agile trainingen en om te bepalen wat de toegevoegde waarde voor jou is.

Maak een vliegende overstap naar Agile met de Agile Kickstart voor teams

De meest effectieve manier om dit op te starten is een Agile Kickstart voor Teams. Het resultaat daarvan is: én een vliegende start van het project én een soepele agile werkwijze. Ook geschikt wanneer je al een tijdje Scrumt, maar je werkwijze wil verbeteren.

Ons gehele aanbod Agile Training en Agile Coaching

Naast onze interactieve trainingen begeleiden wij ook teams on the job met Agile Coaching. Zo coachen we Product Owners, Scrum Masters, Agile Coaches en het management om het beste uit Agile werken te halen.

Snhelheid houden en hybride werken? Wij helpen je!