Agile Scrum trainingen

In Q4 ambitieuze doelen halen met Agile trainingen

Sinds maart werken ook jouw teams op een andere manier samen. In een hybride vorm van thuiswerken en op locatie. Dat lijkt zomaar overal te kunnen zijn: bankje in het park, online meeting, café, verzamelgebouw of keukentafel. Het grote thuiswerk experiment is begonnen. Eén ding is zeker: de tijd dat teams dedicated in 1 ruimte scrummen komt niet zomaar terug. Onder andere door de richtlijnen van de overheid die thuiswerken stimuleren. Daarbij komt dat ook zeer praktische problemen een rol spelen: kantoorgebouwen zijn soms zo hoog en liften zo krap, dat de stroom aan medewerkers überhaupt niet goed geleid kan worden. Hoe graag we ook met z’n allen ook zouden willen. Maar hoe zorg je dan nu voor:

  • de juiste afstemming in je team?
  • een positieve vibe en hoog moraal?
  • voldoende persoonlijke aandacht en betrokkenheid?
  • afstemming tussen jouw team en de rest van de organisatie?
  • voortgang en snelheid in jouw projecten?

De Scrum Academy maatwerk-aanpak voor remote en hybride werken

De coaches van Scrum Academy hebben jarenlange ervaring in Agile coaching van teams en het inrichten van remote werkwijzes. Bovendien werken wij als team ook hybride en weten wij hoe je de teamgeest en de snelheid in de club hoog houdt. Onze best practices delen we graag.

Met jouw praktijk vraagstukken en uitdagingen centraal, stellen we een Agile maatwerkprogramma op. Het doel is om zoveel mogelijk waarde te creëren voor jouw klanten en dé Agile organisatie en werkwijze te creëren die dat optimaal faciliteert. Voor de Corporate betekent dit vaak op zoek gaan naar andere structuren om af te stemmen. Samen maken we, op basis van de Agile mindset, nieuwe systemen en nieuwe patronen die leiden tot gedrag waar jouw teams en bovenal klanten blij van worden.

Laagdrempelig kennismaken met Agile en Scrum in 1 dag

Agile en Scrum in 1 dag is dé laagdrempelige manier om kennis te maken met Agile en om te bepalen wat de toegevoegde waarden voor jou zijn.

Maak een vliegende overstap naar Agile met de Agile Kickstart voor teams

De meest effectieve manier om dit op te starten is een Agile Kickstart voor Teams. Het resultaat daarvan is: én een vliegende start van het project én een soepele agile werkwijze.

In één klap alle Product Owners en Scrum Masters opleiden

Als je in een klap meerdere Scrum Masters of Product Owners wil opleiden is een Incompany cursus Scrum Master Training en Product Owner Training ideaal. We maken de koppeling naar jullie bedrijf, delen kennis direct met alle professionals en zorgen dat alles meteen toepasbaar is. Klaar om te starten en te verbeteren.

Breng synergie in de organisatie met de Agile Roadmapping & Portfoliomanagement Training

De Agile Roadmapping training gaat over het maken van flexibele lange termijnplannen. We geven tools om de balans te vinden tussen kortcyclisch werken en bouwen aan grote ambities. Je wilt snel kunnen reageren, maar ook dat alle inspanning ergens toe leidt. Deze training is zeer waardevol en relevant voor organisatie van 100+ mensen waar meerder innovatie- en verandertrajecten tegelijk lopen.

Ons gehele aanbod Agile Training en Agile Coaching

Naast onze interactieve trainingen begeleiden wij ook teams on the job met Agile Coaching. Zo coachen we Product Owners, Scrum Masters, Agile Coaches en het management met hun specifieke vraagstukken.

Haal alles uit jouw hybride Agile werkwijze!