SA campagne ads 2023

High Impact. Happy Teams. 9 principes voor de organisatie anno nu en straks

Agile is een zorgvuldige balans. Te veel bureaucratie en je loopt vast. Te weinig structuur en je gaat nergens heen. In gesprekken met honderden bedrijven over hun transformaties hebben we 9 gebieden ontdekt waarbinnen het cruciaal is om de juiste balans te vinden. Lees er over in onze kersverse update van het manifest 'High Impact. Happy Teams.'

Verandering. Als er iets constant is, is het verandering. Jij verandert. De ander verandert. De markt verandert. De wereld verandert. Een non-stop Agile transformatie van oud naar nieuw. Klokje rond. En nieuwe tijden vragen steeds weer om nieuwe inzichten en nieuwe principes om je werkwijze op te baseren. Om de organisatie waar ook jij deel van uitmaakt de energie te geven om mee te kunnen én willen veranderen. Of om de verandering mee aan te jagen. Omdat je voorop wilt lopen, impact wil maken en plezier wilt hebben in je werk. Ook onze inzichten en ervaringen blijven veranderen. Daarom delen we graag deze vernieuwde versie van ons manifest High Impact. Happy Teams.

Bewezen principes

Klinkt als een complexe klus? Dat is het ook. Al gaat veranderen vaak vanzelf, verandering niet. Gelukkig zijn we met Scrum Academy sinds 2012 volle bak bezig met Agile Transformaties. We trainen individuen, coachen teams en begeleiden grote organisaties en bekende merken. In dit manifest delen we onze meest waardevolle inzichten aan de hand van 9 principes. Principes die in de praktijk hun succes bewijzen en waarmee jij zorgt voor meer werkplezier en grootse resultaten. Dat noemen we bij Scrum Academy: High Impact. Happy Teams.

De balans

De succesvolle organisatie die High Impact maakt en Happy Teams oplevert, springt overal bovenuit door de manier waarop ze omgaat met de 9 thematieken die wij als Scrum Academy steeds weer tegenkomen. Want, de meest succesvolle organisatie blijft op al die gebieden altijd balanceren tussen vastigheid en dynamiek. Maar hoe vind je daarin de juiste balans? Met de 9 principes die we bij die thematieken formuleerden. Aan de bak.

  • Waarde & Betekenis
  • Doelen & Resultaten
  • Organisatie & Structuur
  • Plannen & Afstemmen
  • Leiderschap & Management
  • Strategie & Vernieuwing
  • Teamwerk & Cultuur
  • Besluiten & Grip houden
  • Beloning & Waardering
Agile transformatie manifest

Jouw Agile Transformatie

Hoe deze 9 principes sneller waarde leveren voor jouw organisatie? Of nieuwsgierig naar ons antwoord op jouw specifieke vraag over Transformaties? Neem contact met ons op of stuur me een berichtje via Linkedin en we gaan er samen mee aan de slag.

Agile Coach worden?

Benieuwd waar jij je stap kan maken als Agile Coach? Volg onze interactieve Agile Coach Opleiding. Gewaardeerd met 4,8 sterren op Google. Je vult een toolbox van jewelste om zelf aan de slag te gaan met teams en de organisatie. Daarnaast ontmoet je een breed deelnemersveld waar je ook veel van leert!