Webinar Psychologische Veiligheid

TERUGKIJKEN: Webinar Psychologische Veiligheid

In een klein uurtje laat Agile trainer en coach Martijn van Asseldonk zien hoe je ambitieuze doelen haalt door de psychologische veiligheid van je teams te verhogen. Hoe veiliger het team, hoe meer je innoveert en hoe ambitieuzere doelen je haalt. Maak van Q3 en Q4 van 2020 een succes! Terugkijken? Vul dit formulier in en je krijgt toegang tot de opname van het webinar.

Psychologische veiligheid is een belangrijke factor om met je team ambitieuze doelen te halen. Onderzoek bij onder andere Google wijst uit dat deze factor het meest bijdraagt aan het presteren van een team. Maar wat is psychologische veiligheid precies? Gaat het alleen om vertrouwen? Of is er meer? 

Je krijgt antwoord op deze vragen

  • Wat is psychologische veiligheid?
  • Welke factoren dragen bij psychologische veiligheid?
  • Hoe kan je het meten en verbeteren?
  • Is daar ook een handige tool voor?
psychologische veiligheid

Webinar nog niet gezien? Ontvang een geheime link

Vul het onderstaande formulier in en je krijgt toegang tot de opname van het webinar. Zo kan je op een ander moment altijd nog inspiratie en kennis opdoen. Martijn van Asseldonk neemt je in een webinar van 60 minuten mee in het fenomeen ‘Psychologische Veiligheid’.

Over Martijn van Asseldonk

Sinds zijn kennismaking met Agile werken in 2008 kan hij zich niet meer voorstellen anders te werken. Met zijn brede achtergrond en ervaring helpt hij met groot enthousiasme individuen, teams en organisaties wendbaarder te worden. Al bomen ontwijkend past hij Agility ook toe op de mountainbike in de bossen.

“Courage is the power to let go of the familiar”

Jouw teams optimaal laten presteren?