In-company trainingen

Bij jou op locatie met jouw praktijk

Fysieke of Online Agile en Scrum coaching én trainingen. Zowel voor startende Scrum Masters en Product Owners, als ook voor Agile Coaches en teams. Op locatie staat jouw case centraal.

Of je Agile wilt starten, herpakken of verdiepen: onze incompany coaching en trainingen zijn toegespitst op jouw bedrijf én jouw mensen.

Driving Customer Value Programma

Voor als je met jouw organisatie of team(s) meer waardegedreven, klantgericht en wendbaar wilt werken. Vanuit visie naar realisatie op basis van gedeelde uitgangspunten, data en kadans.

Coachopleiding voor Scrum Masters

Agile Kickstart voor teams

Met deze combi van training en coaching, geef je jullie Agile project een vliegende start. We trainen teams in Agile & Scrum. Inclusief: begeleiding van de eerste sprints.

Bekijk alle data

Agile en Scrum Essentials

Ontdek op een interactieve manier in 1 dag wat Agile en Scrum voor jouw team kunnen betekenen. Let op: volledig uit te breiden naar behoefte.

Maatwerk incompany Trainingen

Wil je een heel team trainen in de kunst van Agile? Dan is een Agile en Scrum incompany training precies wat je zoekt. Bekijk hier de 4 mogelijkheden voor een training in de vertrouwde zakelijke omgeving.

Product Owner Master Track

Ontwikkel jezelf verder als Product Owner of Product Manager met een coachtraject van een kwartaal of half jaar. Pas best practices direct toe en benchmark met andere product owners.

Agile en Scrum LEGO Simulatie

Ontdek als team hoe Agile en Scrum werkt met deze interactieve Lego Game. Ideaal als eerste kennismaking met wendbaar werken én top voor de teambuilding.