Online trainingen

voor jou en voor teams

Online Agile en Scrum trainingen. Zowel voor startende Scrum Masters en Product Owners, alsook voor Agile Coaches en teams. Individueel te volgens via onze Virtual Classrooms en ook met jouw gehele team, online.

Je wilt online een Agile training volgen. Dat kan individueel via onze Virtual Classrooms, maar ook met je gehele team. Met een online training gaan we ook inhoudelijk diep in op de uitdagingen van teams die op afstand met elkaar samenwerken.

Business Agility Masterclass voor meer winstgevendheid

Business Agility is de aanpak waarmee je onderneming in turbulente tijden relevant blijft. Bedrijven worden dankzij Business Agility waardevoller en maken daardoor meer winst dan vergelijkbare concurrenten. Deze beproefde manier van ondernemen is nu urgenter dan ooit, ook voor jouw sector. De aanpak helpt de een om te overleven en helpt de ander om de winstgevendheid te verbeteren. Na de training heb je concrete ideeën om jouw organisatie winstgevender te maken.

Eerstvolgende: 15, 16, 18 en 19 juni :: 14.00 tot 17.00 uur - Online - Bekijk alle data

Online Agile Coach Opleiding

Eerstvolgende: 26 & 28 mei en 2, 4, 9 & 11 juni: 14:00u - 17:30u - Bekijk alle data

Online Scrum Master Training

Online versie van onze populaire Scrum Master Training. De interactiviteit die onze deelnemers zo waarderen is mogelijk via een Virtual Classroom. Vernieuwde inhoud met extra aandacht voor tools en werkafspraken die online scrummen mogelijk maken.

Eerstvolgende: 15, 16, 18 en 19 juni 2020 :: start 10 uur - Bekijk alle data

Online Scrum Product Owner Training

Vernieuwde en verbeterde versie van onze populaire Scrum Product Owner Training. Volledig online, met extra aandacht voor tools en werkafspraken die online scrummen mogelijk maken.

Eerstvolgende: 2, 3, 4 en 5 juni 2020 :: start 10 uur - Bekijk alle data

Coaching Remote Agile Teams (online training)

Leer hoe je Remote Agile Teams coacht en begeleidt naar high performing teams. Vol met praktische tools en handvatten.

Eerstvolgende: 2, 3, 4, & 5 juni van 10u - 12u - Bekijk alle data

In-company Agile en Scrum Training (op locatie & online)

Ontdek op een interactieve manier in 1 dag wat Agile en Scrum voor jouw team kunnen betekenen. Let op: volledig uit te breiden naar behoefte.

Scrum Kickstart in Company (Online en ter plaatse)

Een vliegende start voor teams die over willen op Scrum. Je richt je werkproces opnieuw in volgens Scrum onder begeleiding van een expert. Voorheen Agile Kickstart.