Summer School Trainingen

Speciaal voor de zomer

Is de zomerperiode ideaal voor jou om je te trainen? Dan hebben wij speciaal voor jou een heel interessant aanbod van onze trainingen. We organiseren frisse Product Owner en Scrum Master trainingen. Ook organiseren we onze 4 daagse Agile Coach Opleiding en we hebben ter kennismaking met het vak Agile Coaching een 1 daagse variant ontwikkeld.

Onze Summer School trainingen

Summer School Scrum Master

Leer in de Professional Scrum Master training hoe je agile teams optimaliseert met Scrum en hoe je zorgt voor een mindset van continu verbeteren, snel leveren en leren binnen deze teams.
– Datum: 8 & 9 augustus 2019.
Meer Info & inschrijven >>

Summer School Product Owner

Je leert hoe je het maximale uit Scrum kan halen door je team te inspireren en inhoudelijk te sturen. Voor beginnende product owners die hun PSPO certificaat willen halen.
– Datum: 12 & 13 augustus 2019
Meer Info & inschrijven >>

Summer School Agile Coach Kickoff

Ben je benieuwd of Agile Coaching jouw volgende stap is? Volg dan onze speciale Summer School Agile Kickoff. Deze training geven we eenmalig in de zomer. Een unieke kans dus. In een kleine groep ga je aan de slag met tools en skills die nodig zijn als Agile Coach. In 1 dag krijg je een goed overzicht wat Agile Coaching inhoudt. De perfecte opmaat naar onze 4 daagse Agile Coach Opleiding.
– Datum: 14 augustus 2019
Meer Info & inschrijven >>

Summer School Agile Coach Opleiding

In onze interactieve 4 daagse Agile Coach Opleiding leer je hoe je teams en de organisatie coacht naar een agile cultuur, waarbij experimenteren en snel leren centraal staat. Je werkt aan jouw Agile Coaching competenties en loopt de deur uit met een schat aan praktisch toepasbare tools.
– Datum: 15, 16, 20, 21 augustus 2019
Meer Info & inschrijven >>


Kan ik je helpen?

Agile Coach
Managing Director & Agile Coach

Gert-Jan Danenberg
Managing Director & Agile Coach
+31 (0)85 1302117
+31 (0)6 11535207
gert-jan@scrumacademy.nl

Bezoekadres
Scrum Academy
Pand Noord
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam