Scrum Introductie Workshop

In deze workshop van een dagdeel leren de deelnemers op een intensieve en speelse manier de essentie van Agile en Scrum en haar impact op de business. Er is dan voldoende kennis om te bepalen of, en bij welke projecten, Scrum tot betere en snellere resultaten kan leiden.

Deze workshop kan In Company gegeven worden en bij voldoende aanmeldingen van verschillende geïnteresseerden organiseren we de workshop op onze lokatie.

Meer informatie

Voor meer informatie bel met Gert-Jan Danenberg: 0611535207.

Kan ik je helpen?

Gert-Jan Danenberg
Managing Director & Agile Coach
+31 (0)85 1302117
+31 (0)6 11535207
gert-jan@scrumacademy.nl

Bezoekadres
Scrum Academy
TT Vasumweg 95
1033 SG Amsterdam

Wil jij dat Scrum Master examen behalen? Of wil je de Scrum Master training volgen zodat je weet wat het inhoudt en hoe je het kunt toepassen? Effectiever werken ligt binnen handbereik!

Vraag een offerte aan door een e-mail te sturen aan Gert-Jan Danenberg gert-jan@scrumacademy.nl of bel hem op 06-11535207.

Deelnemers over deze training

23 jan 2017 – Martien heeft onze digitale afdeling in 2015 begeleid bij de succesvolle overstap naar Agile/Scrum. Hij daagt je uit waar nodig en zorgt er voor dat je lastige keuzes durft te maken. Zijn uitgebreide kennis van de verschillende agile frameworks is indrukwekkend.

Waardering: 

03 dec 2015 – Ik ben erg onder de indruk van vaardigheden van Martien als trainer. Mijn technische mannen gaven aan dat ze het enorm waarderen dat hij zelf ook een technische achtergrond heeft en hen ook in de 2e sessie direct met praktische antwoorden en tips verder heeft kunnen helpen. Al met al een echte investering in ons bedrijf dus en ik ben erg blij dat ik de Scrum Academy heb ingeschakeld. Wellicht dat we later in het proces nog eens bij jullie aankloppen, mochten we een volgende stap willen zetten.

Waardering: 

06 dec 2016 – Ik kijk verheugd terug op een zeer sucesvolle Product Owner training van Scrum Acadamy die op maat voorbereid was en ook nog eens ‘on the fly’ werd aangepast naar de behoefte op de dag zelf van de cursisten en het verkregen inzicht van de trainer. Een waardevolle investering!

Waardering: