In Company Scrum Trainingen

Een op maat samengestelde training speciaal voor úw organisatie

Meerdere Scrum Masters tegelijk trainen? In één klap alle Product Owners de kneepjes van hun nieuwe rol in Scrum bijbrengen? Dat kan met een In Company training. Alle trainingen die wij via Open Inschrijvingen aanbieden, kunnen we ook speciaal voor jou organiseren. Dat geldt ook voor Agile voor Managers en de Agile Coach Opleiding.

Voordelen van een In Company training

Naast dat In Company trainingen voordeliger zijn, krijg je als bonus dat we de cases en de toepassing van het Scrumraamwerk precies kunnen afstemmen op jouw situatie, het type projecten en het al aanwezige kennisniveau. Ook kunnen we een basis leggen voor de implementatie van Scrum binnen jouw bedrijf, zodat er snel gestart kan worden na de training. Als je na de training nog extra begeleiding wilt, kennen onze trainers en coaches bovendien de situatie al. Zo kunnen we een belangrijk Agile principe meteen toepassen: eliminate waste.

Jouw vraag

Natuurlijk stellen we de In Company training op maat samen. Toch zien we een aantal vragen vaker terugkomen. Wil je een volledig team de fijne kneepjes van Scrum bijbrengen? Of wil je juist met een breed veld van Stakeholders op de hoogte raken van de grondbeginselen en effecten van Scrum? Misschien heb je al met Scrum gewerkt, maar zijn er problemen bij de implementatie of bij de verkoop ervan. Bij het samenstellen van de training kunnen we putten uit een grote variëteit aan inhoud en werkvormen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een intake, persoonlijk of per telefoon, maken we een globaal voorstel en een offerte. Ben je daar mee akkoord, dan maken we een afspraak om de business en de projecten te verkennen. Op basis daarvan passen we de training en de casuïstiek aan. Na de training houden we contact over de implementatie van Scrum en kunnen we, indien nodig, extra ondersteuning leveren.

Wie gingen je voor?

Scrum Academy heeft sinds de start in 2012 In Company trainingen gegeven aan full-service internet bureaus, verzekeraars en diverse inhouse teams. Onder andere bij: Acato, Agis, Arboned, BNN-VARA, Brunel, De Nieuwe Zaak, Liander, Landstede, Netvlies, PostNL, SBS broadcasting, Staatsloterij, Uselab, Naturalis en Yard Internet.

Kan ik je helpen?

Gert-Jan Danenberg
Managing Director & Agile Coach
+31 (0)85 1302117
+31 (0)6 11535207
gert-jan@scrumacademy.nl

Discussieer mee op:

Bezoekadres
Scrum Academy
Pand Noord
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam

Vraag nu een offerte aan!

Wil jij voortvarend aan de slag met Agile en Scrum? Of in één keer een groep Scrum Masters, Product Owners opleiden? Of samen met het management de kansen van Agile en Scrum verder verdiepen?

Vraag een offerte aan door een e-mail te sturen aan Gert-Jan Danenberg gert-jan@scrumacademy.nl of bel hem op 06-11535207.

N

Scrummers sinds 2008

Het adapteren van Scrum zit in ons bloed
N

Score van 4.8 / 5 sterren op Google

Reviews van 80+ studenten
N

Tjokvol met praktische tips en tricks

Je kan direct aan de slag!