Scrum Academy Danenberg UX Lab Webinar

TERUGKIJKEN: Webinar Maak een UX lab van je hele organisatie.

Paul van der Grijp van Online Department en Gert-Jan Danenberg van Scrum Academy bespreken binnen het uur alle insights over het nut van innovatie in alle teams binnen organisaties. ‘Ieder team met klantcontact, moet in staat zijn optimaal te innoveren’ is de veelzeggende leidende stelling. Hoe zit dat bij jouw team(s)?

Innovatie zou niet voorbehouden moeten zijn aan enkele teams in de organisatie. Uitvoering en innovatie moet je volgens de heren niet scheiden. Ook bespreken de twee experts het nut van UX in de boardroom en geven tips over het agenderen van innovatie bij de board of MT. Wat nu nog essentiëler is geworden? Het faciliteren van een organisatie die over de hele breedte met innovatie aan de slag gaat! Terugkijken? Vul je gegevens in en ontvang de link naar dit webinar.

Onderwerpen gratis webinar Maak een UX lab van je hele organisatie

  • Wat is een UX Lab, wat zijn de voor- en nadelen?
  • Wat kenmerkt een innovatieve cultuur?
  • Hoe stimuleer je innovatie in teams?
  • Hoe betrek je leiderschap bij innovatie?
  • Wat zijn slimme stappen om zelf te zetten om morgen te kunnen starten?

Ontvang de link

Naast het terugkijken van het webinar ontvang je een download met twee interessante canvassen om je eigen organisatie in kaart te brengen. Dat geeft je een vliegende start om innovatie in je hele organisatie te krijgen.