FAQ over corona en online trainingen

Scrum Academy volgt het nieuws over Corona op de voet. We krijgen vragen hoe wij met de situatie omgaan. Lees de meest gestelde vragen hier. Staat jouw vraag er niet bij. Neem gerust contact op via Mail of per telefoon +31 85 130 21 17.

Kan ik ook online trainingen volgen?

Wij bieden al onze trainingen ook online aan. Daarbij gaan we extra in op de uitdagingen van Remote Agile Teams. Scrum is een succesvolle manier om het werk van teams te structureren die niet fysiek samen zitten. Als je geen ervaring hebt met Scrum, maar je wil een online team faciliteren kun je de Online Scrum Master training volgen. Als je al wel ervaring hebt met Scrum, maar nog niet met online werken is de training Coaching Remote Agile Teams iets voor jou. Je kunt tenslotte ook het team inhoudelijk sturen. Dan heb je de Online Scrum Product Owner training nodig.

Hoe borgen jullie de kwaliteit online?

We werken voor onze trainingen met Virtual Classrooms. Je krijgt interactief les van één of meerdere ervaren trainers. Er is dus ruimte voor jouw specifieke vragen en uitdagingen. Je kunt zelf aangeven hoe je het tempo wil. Ook voor onze online trainingen gebruiken we nog steeds geen powerpoint. We illustreren ons verhaal terwijl we het brengen.

Wat als ik na 1 dag online training toch niet fijn vind?

Een online training in Virtual Classroom heeft veel voordelen vergeleken met een klassikale training. We zijn trots op ons nieuw trainingsproduct. Maar er zijn ook nadelen: je zit bijvoorbeeld relatief lang achter een computer. Kom je er na één dag achter dat trainen in een Virtual Classroom niet bij je past? Je kunt dan gratis je training omboeken naar een fysieke training in onze ruimte in Amsterdam.

Gaat mijn training op locatie door?

Scrum Academy volgt de richtlijnen van de overheid. Alle trainingen op onze locatie zijn tot nader order (in ieder geval tot juni) uitgesteld. Je ontvangt van ons tijdig een mail over jouw specifieke training als er meer bekend is vanuit de landelijke richtlijnen. We doen ons best om iedereen ook persoonlijk te spreken. Als dat niet lukt, neem dan gerust contact op.

Ik wil me inschrijven voor een training, zal ik dat nu doen?

Ja, je kan je gewoon inschrijven voor een van onze interactieve trainingen op locatie. In het najaar is daarvoor alle ruimte. Als de situatie verandert dat we de training niet kunnen geven, zullen we met elkaar een geschikte datum vinden voor het volgen van een training.