Verdiepende trainingen

voor de volgende stap

Voor teams en organisaties die willen doorgroeien in hun Agile Transitie.

Agile is opgestart, maar het echte vliegwieleffect blijft nog uit. Je teams of je organisatie hebben nog coaching nodig om de transitie volledig te omarmen. De verdiepende trainingen bij Scrum Academy geven hier praktische werkvormen en handvatten voor.

Agile Roadmap & Portfolio Management training

Leer hoe je met een Agile roadmap en portfoliomanagement jouw product en team verder laat groeien, met focus en afstemming binnen de organisatie.

Eerstvolgende: 5 & 6 maart 2020 - Bekijk alle data

Agile Coach Opleiding

Je leert in onze interactieve Agile Coach Opleiding hoe je teams en de organisatie coacht naar een agile cultuur, waarbij experimenteren en snel leren centraal staat.

Eerstvolgende: 2, 3, 9 & 10 maart 2020 - Bekijk alle data

Masterclass Scaling Agile

Je leert Agile productontwikkeling op schaal (3 of meer teams) effectief toe te passen. Denk hierbij aan zaken zoals teamoverstijgende afstemming, portfolio management en het opzetten van een geschaalde agile organisatie.

Eerstvolgende: 6 & 7 februari 2020 - Bekijk alle data

Agile Change Management training

Succesvol een transitie opstarten en versnellen. Dat leer je in deze training. Met praktische handvatten, de best practices en leerzame praktijkvoorbeelden.

Eerstvolgende: 3 & 10 februari 2020 - Bekijk alle data

Design Thinking & Lean Startup training

Praktische tools en handvatten om een innovatie snel en gedegen naar de markt te brengen. Een werkwijze op basis van data en gebruikersonderzoek.

Eerstvolgende: 11 & 12 februari 2020 - Bekijk alle data

Masterclass Agile Behaviour Management

In deze masterclass leer je hoe je oude gewoontjes ombuigt tot nieuw gedrag. Met een praktische aanpak gestoeld op wetenschappelijke onderbouwing.

Eerstvolgende: 4 maart 2020 - Bekijk alle data