Training Incompany

Bij jouw op locatie met jouw praktijk

Fysieke of Online Agile en Scrum coaching én trainingen. Zowel voor startende Scrum Masters en Product Owners, als ook voor Agile Coaches en teams. Op locatie staat jouw case centraal.

Fysieke of Online Agile en Scrum coaching én trainingen. Zowel voor startende Scrum Masters en Product Owners, alsook voor Agile Coaches en teams. 

onlinefysiek

Scrum Master Training

Leer in de Scrum Master training hoe je Agile teams helpt met het toepassen van Scrum en hoe je zorgt voor een mindset van continu verbeteren, snel leveren en blijven leren.

Eerstvolgende: 31 augustus & 1 september - Bekijk alle data
onlinefysiek

Product Owner Training

Haal het maximale uit Scrum door jouw team te inspireren en inhoudelijk te sturen. De perfecte training voor beginnende Product Owners die hun PSPO certificaat willen halen.

Eerstvolgende: 25, 26, 27 & 28 augustus 2020 :: start 10 uur - Bekijk alle data
onlinefysiek

Agile Coach Opleiding

Je geeft jezelf een voorsprong met de interactieve Agile Coach Opleiding. Leer hoe je teams en de organisatie coacht naar een Agile cultuur waarin experimenteren en snel leren centraal staan.

Eerstvolgende: 10, 11, 17 & 18 september 2020 - Bekijk alle data

Agile en Scrum in 1 dag

Ontdek op een interactieve manier in 1 dag wat Agile en Scrum voor jouw team kunnen betekenen. Let op: volledig uit te breiden naar behoefte.

Incompany Agile & Scrum trainingen

Wil je een heel team trainen in de kunst van Agile? Dan is een Agile en Scrum incompany training precies wat je zoekt. Bekijk hier de 4 mogelijkheden voor een training in de vertrouwde zakelijke omgeving.

Agile en Scrum Lego Game (incompany only)

Ontdek als team hoe Agile en Scrum werkt met deze interactieve Lego Game. Ideaal als eerste kennismaking met wendbaar werken én top voor de teambuilding.

Scrum Kickstart in Company (Online en ter plaatse)

Een vliegende start voor teams die over willen op Scrum. Je richt je werkproces opnieuw in volgens Scrum onder begeleiding van een expert. Voorheen Agile Kickstart.