In-company trainingen

Bij jou op locatie met jouw praktijk

Fysieke of Online Agile en Scrum coaching én trainingen. Zowel voor startende Scrum Masters en Product Owners, als ook voor Agile Coaches en teams. Op locatie staat jouw case centraal.

Of je Agile wilt starten, herpakken of verdiepen: onze incompany coaching en trainingen zijn toegespitst op jouw bedrijf én jouw mensen.

Agile Portfolio Kickstart

In een gestroomlijnd programma hebben we alle ervaring verwerkt om het projectportfolio van jouw organisatie aan te scherpen en om te zetten. Je kan gebruik maken van de ervaring van onze trainers om jouw portfolio op starten.

Agile Kickstart voor teams

Met deze combi van training en coaching, geef je jullie Agile project een vliegende start. We trainen teams in Agile & Scrum. Inclusief: begeleiding van de eerste sprints.

Agile en Scrum Essentials

Ontdek op een interactieve manier in 1 dag wat Agile en Scrum voor jouw team kunnen betekenen. Let op: volledig uit te breiden naar behoefte.

Team Alignment Heidag

Wil je verder komen als team? Scrum Academy maakt een maatwerkprogramma waarmee nieuwe doelen stelt, de samenwerking opfrist, nieuwe energie vindt en het allerbeste uit je team(s) haalt.

Product Owner Master Track

Ontwikkel jezelf verder als Product Owner met een coachtraject van een half jaar. Pas best practices direct toe en benchmark met andere product owners.

Bekijk alle data

Agile en Scrum LEGO Simulatie in-company

Ontdek als team hoe Agile en Scrum werkt met deze interactieve Lego Game. Ideaal als eerste kennismaking met wendbaar werken én top voor de teambuilding.