In-company trainingen

Bij jou op locatie met jouw praktijk

Fysieke of Online Agile en Scrum coaching én trainingen. Zowel voor startende Scrum Masters en Product Owners, als ook voor Agile Coaches en teams. Op locatie staat jouw case centraal.

Of je Agile wilt starten, herpakken of verdiepen: onze incompany coaching en trainingen zijn toegespitst op jouw bedrijf én jouw mensen.

Agile Kickstart voor teams

Met deze combi van training en coaching, geef je jullie Agile project een vliegende start. We trainen teams in Agile & Scrum. Inclusief: begeleiding van de eerste sprints.

Agile en Scrum Essentials

Ontdek op een interactieve manier in 1 dag wat Agile en Scrum voor jouw team kunnen betekenen. Let op: volledig uit te breiden naar behoefte.

Team Alignment

Wil je verder komen als team? Scrum Academy maakt een maatwerkprogramma waarmee nieuwe doelen stelt, de samenwerking opfrist, nieuwe energie vindt en het allerbeste uit je team(s) haalt.

Maatwerk in-company Trainingen

Wil je een heel team trainen in de kunst van Agile? Dan is een Agile en Scrum incompany training precies wat je zoekt. Bekijk hier de 4 mogelijkheden voor een training in de vertrouwde zakelijke omgeving.

Agile en Scrum Lego Simulatie (incompany only)

Ontdek als team hoe Agile en Scrum werkt met deze interactieve Lego Game. Ideaal als eerste kennismaking met wendbaar werken én top voor de teambuilding.