In-company trainingen

Bij jou op locatie met jouw praktijk

Fysieke of Online Agile en Scrum coaching én trainingen. Zowel voor startende Scrum Masters en Product Owners, als ook voor Agile Coaches en teams. Op locatie staat jouw case centraal.

Fysieke of Online Agile en Scrum coaching én trainingen. Zowel voor startende Scrum Masters en Product Owners, alsook voor Agile Coaches en teams.

Agile Team Ontwikkeling *NIEUW*

Wil je verder komen als team? Scrum Academy maakt een maatwerkprogramma waarmee je bouwt aan vertrouwen, nieuwe energie vindt en het allerbeste uit je team(s) haalt.

Agile Kickstart voor teams

Met deze combi van training en coaching, geef je jullie Agile project een vliegende start. We trainen teams in Agile & Scrum. Inclusief: begeleiding van de eerste sprints.

Agile en Scrum in 1 dag

Ontdek op een interactieve manier in 1 dag wat Agile en Scrum voor jouw team kunnen betekenen. Let op: volledig uit te breiden naar behoefte.

In-company Trainingen

Wil je een heel team trainen in de kunst van Agile? Dan is een Agile en Scrum incompany training precies wat je zoekt. Bekijk hier de 4 mogelijkheden voor een training in de vertrouwde zakelijke omgeving.

onlinefysiek

Design Thinking & Lean Start-Up training

Praktische tools en handvatten om een innovatie snel en gedegen naar de markt te brengen. Jouw nieuwe werkwijze op basis van data en gebruikersonderzoek.

Eerstvolgende: 27 & 28 mei 2021 - Bekijk alle data