Expert Tracks

Best practices voor een glansrijke carrière

Je hebt basiskennis van Scrum, maar je mist praktische handvatten om Agile naar het volgende niveau te brengen in je organisatie. De Expert Tracks bij Scrum Academy geven hier praktische en interactieve werkvormen voor.

Ontwikkel jezelf door als gevorderde Product Owner, Scrum Master of Agile Business Owner. Je groeit als Agile Leider en haalt met minimale inspanning, maximaal resultaat uit je teams.

online

Product Owner Coach Track – Expert

Ontwikkel jezelf verder als Product Owner met een coachtraject van een half jaar. Pas best practices direct toe en benchmark met andere product owners.

onlinefysiek

Masterclass Psychologische Veiligheid *NIEUW*

De beste prestaties komen van teams die psychologisch veilig zijn. Leer hoe je teams bouwt die echte impact maken.

Eerstvolgende: 12 & 13 mei 2021 - Bekijk alle data

Agile Leadership Expert Track

Je leert met Agile Leadership Compleet wat het inhoudt om een Agile leader te worden, te zijn en te blijven! Jij krijgt grip op verandering en blijft continu wendbaar in een beweeglijke wereld.

Bekijk alle data

Agile Coaching Expert Programma (leerlijn)

Het complete Agile Coaching Expert Programma om alles uit het vak te halen wat er in zit. In verschillende modules, zodat het altijd bij jouw ontwikkeling past.

Masterclass Scaling Agile

Jij past Agile productontwikkeling op schaal (3 of meer teams) straks effectief toe! Doe nieuwe kennis op over zaken als teamoverstijgende afstemming, portfolio management en het opzetten van een geschaalde Agile organisatie.

Eerstvolgende: 21 & 22 april 2021 - Bekijk alle data