Agile management

voor managers en leiders

Agile is opgestart. Jouw teams of organisatie hebben coaching nodig om de transitie volledig te omarmen. De verdiepende trainingen bij Scrum Academy geven hier praktische en interactieve werkvormen voor. Dat is Agile management. 

Grip houden op een Agile organisatie vergt een nieuwe mindset. Een mindset waarmee jij en je mensen het maximale uit zichzelf gaan halen. De rol van het management verandert daarvoor drastisch bij een Agile organisatie. De Scrum & Agile trainingen voor het middle- en topmanagement geven je alle praktische handvatten. Bij Scrum Academy ga je aan de slag met je eigen case en verken je je nieuwe rol. Je groeit als Agile Leider en haalt met minimale inspanning, maximaal resultaat uit je organisatie.

Business Agility Masterclass voor meer winstgevendheid

Business Agility is de aanpak waarmee je onderneming in turbulente tijden relevant blijft. Bedrijven worden dankzij Business Agility waardevoller en maken daardoor meer winst dan vergelijkbare concurrenten. Deze beproefde manier van ondernemen is nu urgenter dan ooit, ook voor jouw sector. De aanpak helpt de een om te overleven en helpt de ander om de winstgevendheid te verbeteren. Na de training heb je concrete ideeën om jouw organisatie winstgevender te maken.

Bekijk alle data

Agile Leadership Compleet

Je leert met Agile Leadership Compleet wat het inhoudt om een Agile leader te worden, te zijn en te blijven! Jij krijgt grip op verandering en blijft continu wendbaar in een beweeglijke wereld.

Bekijk alle data

Agile voor Managers (module 1)

In de training Agile voor Managers ontdek je de impact van Agile op jouw bestaande organisatie en jouw leiderschap. Inspirerend en inzichtgevend.

Bekijk alle data

Agile Organisatie Design & Leadership (module 2)

Je leert in Agile Organisatie Design & Leadership hoe je jouw Agile organisatie succesvol inricht en wat voor Agile Leader jij zelf bent of kan zijn. Motiverend, verhelderend en prikkelend.

Bekijk alle data

Agile Teams Ontwikkelen (module 3)

Gun jezelf nieuwe kennis over jouw team(s) en jouw rol als Agile manager. Met deze module ga je voor teamgeest en maak je van jezelf een nog betere teamcoach.

Bekijk alle data