Agile management

voor managers en leiders

Agile is opgestart, maar het echte vliegwieleffect blijft nog uit. Je teams of je organisatie hebben nog coaching nodig om de transitie volledig te omarmen. De verdiepende trainingen bij Scrum Academy geven hier praktische werkvormen en handvatten voor.

De rol van het management verandert drastisch bij een Agile organisatie. Grip houden op een Agile organisatie vergt een nieuwe mindset. Met deze mindset help je je mensen om het maximale uit zichzelf te halen. De Scrum & Agile trainingen voor het middle- en topmanagement geven praktische handvatten. Bij Scrum Academy ga je aan de slag met je eigen case en verken je je nieuwe rol. Je groeit als Agile Leider en haalt zo maximaal resultaat uit je organisatie met minimale inspanning.

Agile Leadership Compleet

Je leert met Agile Leadership Compleet wat het inhoudt om een Agile leader te worden, te zijn en te blijven! Jij krijgt grip op verandering en blijft continu wendbaar in een beweeglijke wereld.

Eerstvolgende: 5 feb, 24 & 31 maart, 8 & 22 april, 20 mei - Bekijk alle data

Agile voor Managers (module 1)

In de training Agile voor Managers ontdek je de impact van Agile op jouw bestaande organisatie en jouw leiderschap. Inspirerend en inzichtgevend.

Eerstvolgende: 5 februari 2020 - Bekijk alle data

Agile Organisatie Design & Leadership (module 2)

Je leert in Agile Organisatie Design & Leadership hoe je jouw Agile organisatie succesvol inricht en wat voor Agile leader jij zelf bent of kan zijn. Motiverend, verhelderend en prikkelend.

Eerstvolgende: 24 & 31 maart - Bekijk alle data

Agile Teams Ontwikkelen (module 3)

Je leert in Agile Teams Ontwikkelen alles over jouw team(s) en wat jouw rol als Agile manager is. Ga voor teamgeest en maak van jezelf een nog betere teamcoach.

Eerstvolgende: 4 & 19 feb, 11 maart - Bekijk alle data