Leiderschap en klantgerichte innovatie Inschrijven
Optie nemen
fysiek

Leiderschap en klantgerichte innovatie

Inschrijven
Optie nemen

Klantgericht innoveren met je team

Je wilt de klant graag centraal stellen, maar je hebt meer handvatten nodig om je team daarin mee te krijgen. Misschien blijven innovaties lang liggen omdat dit net buiten de comfort zone van je team is. En zijn er zoveel lopende zaken dat het lastig is om focus aan te brengen op innovatie.

Meer waarde, sneller bij de klant

In deze training leer je hoe je jouw team inspireert om sneller naar de klant te gaan. Je krijgt handvatten voor het toepassen van exploratief onderzoek en het snel valideren van ideeën. Je balanceert innovatie en lopende zaken en kan zo productontwikkeling versnellen.

Groeikansen optimaal benutten

Groeikansen zien en groeikansen uitnutten zijn twee verschillende dingen. Om ze te benutten heb je je hele team en al je stakeholders nodig. Als een creatieve leider neem je ze mee in het realiseren van de oplossing. We leggen uit hoe je creatief leiderschap in de praktijk brengt. Je leert hoe je je team meer focus geeft met een product visie en Lean Innovation methodieken.

Gestoeld op de praktijk

Je trainers zijn ervaren innovators en UX experts. Doordat onze trainers ook dagelijks in het werkveld bezig zijn, putten ze uit legio praktijkvoorbeelden. Dankzij het interactieve programma breng je de theorie direct in de praktijk.

Inclusief 2 uur coaching na de training

Na de training kan je rekenen op 2 uur coaching on the job, waarbij we je helpen om het geleerde in de praktijk te brengen. De praktijk is weerbarstig en een sparringpartner op niveau kan net het zetje zijn wat je nodig hebt.

 

 

 

 

 

 

 

 

In het kort

 • Leer hoe je een team focus geeft met User centric werken
 • Leer hoe je Creatief leider wordt
 • 2 dagen
 • Praktijkgerichte training met opdrachten
 • Inclusief 2u coaching on the job

Voor wie?

Deze training is ontwikkeld voor leidinggevenden, IT- en product managers, Product Owners en ervaren UX design- en development specialisten die werkzaam zijn bij grote en middelgrote organisaties met één of meerdere product ontwikkelteams. Van scale-up tot corporate.

Locatie

Rotterdam

Duur

2 dagen, start 9u tot 17u

Voor wie

Agile Coaches, IT- en product managers, Product Owners, UX leads en teamleads

Talen Nederlands English
InCompany

We organiseren deze training graag op maat in jouw team, voor jouw organisatie. Onder begeleiding van ervaren UX experts geef je je team dan een kick-start met een verbeterde werkwijze.

Prijs (ex. BTW)

€ 1295

Programma

Dag 1

 • Hoe wordt je Creative leader?
 • Leer wat je volgende stap is in User centric werken
 • Hoe kan je User centric innoveren?
 • Hoe innoveer je op een Lean manier?
 • Hoe vind je een goed klantprobleem?
 • Hoe stel je een Product visie op om vanuit te werken?

Dag 2

 • Hoe meet je UX metrics en hoe maak je een Business case
 • Aan de slag met je eigen metrics & business case
 • Hoe zorg je voor stakeholder betrokkenheid?
 • Hoe stel je een Product visie op om vanuit te werken?

Twijfel je welke training bij jou past?

Neem contact op met
Gert-Jan Danenberg

Managing Director & Agile Coach

+31 (0)85 1302117
+31 (0)6 11535207
gert-jan@scrumacademy.nl

Bel mij terug

Jouw trainers

Anton
Vanhoucke
Marieke MorschMarieke
Morsch

Deelnemers over onze trainingen

Ik heb de Scrum Master training fysiek in Amsterdam gevolgd. Goeie training, goede trainer en fijne deelnemers. Ik had niet direct een mogelijkheid het geleerde in praktijk te brengen, maar van de gedeelde ervaringen van mijn medestudenten heb ik ook veel geleerd.

Marjoleine Legius

3 dagen geleden

Victorine Stille

1 week geleden
Ik heb de Agile Coach training gedaan. 3 dagen fysiek in Amsterdam. Dit was de eerste keer weer fysiek en het gaf me zo veel energie. De trainers zijn ontzettend betrokken, slim en ervaren in het vakgebied. Daarbij heb ik een case ingestuurd vanuit mijn bedrijf. Deze is behandeld en naast de trainers zelf, dachten ook alle trainees mee aan oplossingen voor elkaars problemen. Met alle tools en tips die ze hebben gegeven ga ik vol vertrouwen mijn uitdagingen tegemoet.

Lot Meerman

2 weken geleden
Ik ben heel blij om dit training bij Scrum Academy gedaan te hebben.

Eshaq Rahro

4 weken geleden
Dit waren twee topdagen waarin er op een goede interactieve manier veel is uitgelegd. (Translated by Google) These were two top days in which a lot was explained in a good interactive way.

Patrick Grosbois

2 maanden geleden
Wat een goeie training! Twee dagen in de scrum bubble, Fantastisch! Geweldige locatie, dat om te beginnen. En een training, geheel zonder Powerpoint, heel interactief en leerzaam. Voldoende ruimte om vragen te stellen en de materie te toetsen aan de eigen werkomgeving. Voorbeelden, cases, rollenspel. Enthousiaste, energieke trainer en een leuke spontane club cursisten (die mazzel moet je hebben natuurlijk). Een aanrader! (Translated by Google) What a great workout! Two days in the scrum bubble, Fantastic! Great location, that's for a start. And a training, completely without PowerPoint, very interactive and instructive. Sufficient space to ask questions and to test the material against one's own working environment. Examples, cases, role play. Enthusiastic, energetic trainer and a nice spontaneous club of students (you must be lucky, of course). Recommended!

Edith Bos

3 maanden geleden

Xavier van Halen

3 maanden geleden

Rob van Drimmelen

3 maanden geleden

Oscar Vercammen

4 maanden geleden
Deze training stipt de basis aan van de rol van Agile Coach. Het geeft tevens stof tot nadenken en er is veel ruimte voor verdieping. Door de deskundigheid van de trainer, en de ruimte om met elkaar te sparren, wordt er veel kennis en ervaring uitgewisseld. De content blijft beschikbaar, waardoor het later ook nog bruikbaar is. (Translated by Google) This training focuses on the basis of the role of Agile Coach. It also gives food for thought and there is plenty of room for deepening. Due to the trainer's expertise and the space to spar with each other, a lot of knowledge and experience is exchanged. The content remains available, so that it can also be used later.

Kimberly Aurik

4 maanden geleden
Inspirerende training door JP. Veel geleerd en vol energie weer aan de slag! (Translated by Google) Inspirational training by JP. Learned a lot and get back to work full of energy!

Lennart Persoon

5 maanden geleden

Amel Malallah

5 maanden geleden
Lees alle reviews op Google

Deze bedrijven gingen je voor