Lean Innovation Training

2 daagse Lean Innovation masterclass, waarin je de technieken en tools leert die startups en corporate ventures gebruiken om sneller, beter en goedkoper te innoveren.

Wat leer je tijdens de training over Lean Innovation?

We starten met een imaginaire startup die we met zijn allen zijn begonnen; ons ticket naar World Domination! Je leert al doende hoe de vier fasen van innovatie werken, die starten bij de Lean Canvas. Je leert hoe een Value Proposition Canvas je inzichten kan geven om een Value Proposition te formuleren. Al doende leer je hypotheses te formuleren over Desirability, Feasability en Viability. In kleine teams structureer je deze, en werk je aan experimenten om ze te toetsen. Het interview is een van de experimenten waar we op in zullen zoomen, omdat het snel, goedkoop en effectief is. We ontzenuwen het begrip ‘MVP’, en leggen uit hoe je die kan toepassen. We leggen uit hoe de Lean Innovation methode ingepast kan worden in het bestaande innovatieprocessen.
De kern van de training Lean Innovation is om zo snel mogelijk zo veel mogelijk te leren, en op die manier je innovatieproces efficiënter te maken.

De opbouw van de Lean Innovation training

De tweedaagse training volgt de ontwikkeling van een nieuw product of service. Samen werk je aan de verschillende stappen die daarvoor nodig zijn.

 • Dag 1 Scherp krijgen hoe onze innovatie de doelen van de doelgroep bedient, deze in een interview testen en helder krijgen welke onzekerheden we nog hebben
 • Dag 2 Andere experimenten om hypotheses te toetsen, de MVP en reflectie op de eigen cases. Daarnaast aandacht voor de organisatie van Lean Innovation en de aansluiting op organisatie en bestaande processen: hoe ‘verkoop’ je deze aanpak intern?

Gedurende de twee dagen werk je veel samen met andere deelnemers waardoor je met een schat aan extra ervaring de training afrondt. Bij Scrum Academy is de training Lean Innovation een unieke en interactieve combinatie van theorie en praktijk.

Rond de training af en ontvang een certificaat

Aan het einde van de training krijg je een certificaat van de Scrum Academy. Interessant? Schrijf je dan in. De training duurt twee dagen en wordt gegeven door ervaren professionals.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de training Lean Innovation? Neem dan contact met ons op door te bellen naar Gert-Jan Danenberg. Je bereikt hem via het telefoonnummer: +31851302117.

Locatie

Pand Noord
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam

Duur

2 dagen
start 9u tot 16:30u

Doelgroep

Iedereen die producten en services ontwikkelt of daar leiding aan geeft

Inclusief

Het boek: The Lean StartUp van Eric Ries

Prijs (ex. BTW)

€ 1.295,00

Waardering

Jouw trainer(s)

Gert Hans Berghuis

Gert Hans Berghuis

Schrijf je nu in!

Word de Lean Innovator in jouw bedrijf en zet je wereld in beweging! Je leert technieken en tools hoe je net als start-ups sneller, beter en goedkoper innoveert.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de training? Neem dan contact op met Gert-Jan Danenberg. Bellen 06-11535207.

N

Scrummers sinds 2008

Agile zit in ons bloed

N

Ontwikkeld in samenwerking met TU Delft

Gevalideerde kennis gecombineerd met jarenlange praktijkervaring

N

Tjokvol met praktische tips en tricks

Je gaat vol zelfvertrouwen direct aan de slag!

Deelnemers over deze training

mei 2018 – Duidelijke verhaallijn en heel veel interactie. Geen saaie powerpoint afdraai. De trainer (wij hadden er 3!) zijn “praktijk deskundigen” met veel bagage! Training Scrum Master gaat veel verder dan alleen die rol. Veel aandacht voor agile en de andere rollen.

Waardering: 

Peter Kruithof

Scrum Master, Onderlinge 's Gravenhage

april 2018 – De cursus Scrum Master is een echte aanrader. Enthousiaste cursusleider met heel veel kennis en ervaring die de stof op een interessante en leerzame wijze overbrengt.

Waardering: 

Marinka ter Haak

Scrum Master, NBD Biblion

mei 2018 – Zeer leerzame en interessante training. Heeft ons veel inzichten gegeven hoe we nog beter ons werk kunnen doen en nog meer waarde voor de klant kunnen creëren. Jan-Pieter was energiek en een goede gastheer!

Waardering: 

Maik Leenards

LabelA

feb 2018 – De opleiding tot Srummaster met veel plezier gevolgd bij Scrumacademy. De dagen waren op een zeer praktische en interactieve wijze ingestoken. Hierdoor waren wij als cursisten echt onderdeel van de training. Aanrader voor iedereen die zich wil opleiden tot Scrummaster.
Waardering: 

Pim Vincentie

Strateeg, Acato

Inschrijven Lean Innovation Training

 • Training informatie

 • Amsterdam

  Pand Noord

  Meeuwenlaan 98-100

  1021 JL Amsterdam

 • Deelnemer(s)

 • VoornaamAchternaamE-mailTelefoonnummer 
  Nieuwe rij toevoegen
 • De factuur gaat naar

 • Voornaam
 • Achternaam
 • Straatnaam + huisnummer
 • Plaats
 • Postcode
 • Betaling via factuur

 • Prijs: € 1.295,00 Aantal:
 • € 0,00
 • € 0,00
 • € 0,00
 • Als je je aanmeldt is je inschrijving definitief. Je ontvangt een bevestigingsmail en separaat een factuur. Uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de training ontvang je praktische informatie.

Kan ik je helpen?

Gert-Jan Danenberg
Managing Director & Agile Coach
+31 (0)85 1302117
+31 (0)6 11535207
gert-jan@scrumacademy.nl

Discussieer mee op:

Bezoekadres
Scrum Academy
TT Vasumweg 95
1033 SG Amsterdam